Σε δύσκολη θέση στον αέρα του OPEΝ η Ελένη Τσολάκη - «Μην μου το κάνεις αυτό! Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη»

«Έχω πει τη συγγνώμη μου από την πρώτη ημέρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε δύσκολη θέση στον αέρα του OPEΝ η Ελένη Τσολάκη - «Μην μου το κάνεις αυτό! Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη»

Χαμός έχει επικρατήσει την τελευταία εβδομάδα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα όσα αποκάλυψε σε γνωστό περιοδικό αναφορικά με την σχέση του με την Όλγα Τρέμη (δείτε εδώ), μια συνέντευξη που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από όλες τις εκπομπές.

Ανάμεσα σε αυτές και το Open weekend, με την Ελένη Τσολάκη το πρωί του Σαββάτου 25/3 να κάνει λόγο για ένα περιστατικό που συνέβη στη δική της εκπομπή, όταν ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε αναφέρει ότι διατηρούσε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η αναφορά της Ελένης Τσολάκη στο σκηνικό Χριστοπούλου - Χατζηφωτίου

«Αυτό το σκηνικό ήταν στη δική μου εκπομπή στον Alpha και περάσαμε πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα. Ήταν ατόπημα και φέραμε την Έλενα Χριστοπούλου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και για την ίδια, μια στιγμή και εμάς που δεν είχαμε σκεφτεί την προέκταση και το αφήσαμε να περάσει. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά ήταν μία πάρα πολύ κακή στιγμή. Ήταν λάθος! Αναλαμβάνω και τότε και τώρα σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου από την πρώτη ημέρα.

Αφορούσε μια γυναίκα και την επόμενη ζήτησα συγγνώμη. Όφειλα να προστατεύσω έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών τη στιγμή που λέγεται κάτι για εκείνον. Βρέθηκα και με την Έλενα και το συζητήσαμε και ήταν κάτι που την είχε πειράξει και το είχε μέσα της, τα ξεκαθαρίσαμε, της ζήτησα συγγνώμη. Τα λάθη είναι στο πρόγραμμα, αλλά καμιά φορά η μεταμέλεια και να ζητάμε μια συγγνώμη για το λάθος μας ή την ευθύνη που δεν πήραμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ειλικρινείς!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.