«Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Έτρεξε να τον αγκαλιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αφιερωμένη στην σημερινή γιορτή της 25ης Μαρτίου είναι η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι και συνεχώς προβάλλονται σε ζωντανή σύνδεση πλάνα από τις παρελάσεις όλης της Ελλάδας.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια με την παρέα της συζητούσε για την ιστορία της προεδρικής φρουράς και μάλιστα προβλήθηκε και μια φωτογραφία απ’ όταν ήταν εύζωνας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ίδιος συγκινήθηκε αρκετά και τόνισε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε πολύ να τον αξιώσει ο θεός να δει και τον γιο του στην προεδρική φρουρά.

«Θα ήθελα πραγματικά να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου εύζωνα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βουρκωμένος (δείτε εδώ μια υπέροχη φωτογραφία με τον μικρό του).

«Αχ μωρέ ψυχούλα μου συγκινήθηκε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και σηκώθηκε αμέσως να τον αγκαλιάσει. «Έφτασες τόσο γρήγορα στο σημείο που μιλάς για τον γιο κι έχεις κόμπο και δεν μπορείς να μιλήσεις; Αχ δεν μπορώ παιδιά, ψυχούλα μου γλυκιά».

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης πήρε με την Ιωάννα Τούνη και το μωρό σε μοναστήρι

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις πέρασαν χαλαρώνοντας με τον γιο τους στην Αράχοβα, στο σπίτι που διαθέτει το μοντέλο (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πλέον έχουν επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Μπορεί να απείχαν από τα social media τους λόγω πένθους και συμπαράστασης στα θύματα και στις οικογένειες αυτών από την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά το Σάββατο 4/3 η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέβασε πρώτα ο καλός της, δείχνοντας πως είχαν επισκεφθεί μοναστήρι για τον μπέμπη τους. Και αυτό για να πάρουν ευχή, όπως είναι γνωστό σύμφωνα με το έθιμο.

"Αργήσαμε λίγο, αλλά πήραμε την ευχή", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.