MEGA: «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί φιρί» - Άφωνοι όλοι με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η επική ατάκα του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί φιρί» - Άφωνοι όλοι με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη υποδέχτηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης το πρωί του Σαββάτου 25/3 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μεταξύ άλλων μίλησαν για τα γλυκά και τη ζάχαρη στη διατροφή μας.

«Θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με γλυκά αλλά δυστυχώς είμαι σε μία διαρκή μάχη με αυτό που θέλω με αυτό που πρέπει. Καταλαβαίνω ότι η ανάγκη για μία καλή διατροφή είναι πολύ πιο σοβαρή από το να αφήσω το πάθος μου ελεύθερο. Την ημέρα θα μπορούσα να τρώω 2-3 το πρωί γλυκά, 2-3 το μεσημέρι και αλλά τόσο το βράδυ. Αλλά δεν το κάνω.

Έχω το γλυκό πλέον σαν ανταμοιβή στην καθημερινότητά μου. Θα φάω σίγουρα ένα γλυκό κάθε μέρα αλλά το έχω μετατρέψει σε λάφυρο, γιατί μετά από 14 ώρες δουλειά πρέπει να ανεβάζω λίγο την ζάχαρη μου. Έχω φτιάξει ένα θερμιδικό ισοζύγιο, οπότε μπορεί να μην φάω ένα πιάτο φαΐ για να φάω δύο γλυκά. Το ισοζύγιό μου παραμένει το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτη.

Η επική ατάκα του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον καλεσμένο του, Δημήτρη Μακρυνιώτη

Τότε, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης (που πρόσφατα εξομολογήθηκε την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε) του απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι βαριά η λέξη να πω ότι έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά πραγματικά σήμερα το πας φιρί φιρί».

Δ.Μ.: Γιατί;

Μ.Κ.: Γιατί εγώ είμαι γλυκατζής, αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά που λες. Δηλαδή, εγώ προσπαθώ να φάω μια φορά την εβδομάδα.

Δ.Μ.: Κοίτα να δεις, λόγω του μεγέθους μου, οι θερμίδες συντήρησης οι δικές μου είναι 3600 τη μέρα.

Μ.Κ.: Είναι οι διπλάσιες από μένα. Ωραία, πας να το σώσεις τώρα.