«Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος;» - Η ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Θέμης Κανέλλος από πασίγνωστη τραγουδίστρια 

Το βίντεο με την σοκαριστική αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / itsthemicornbitch
Instagram / itsthemicornbitch

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Θέμης Κανέλλος έχει γίνει αποδέκτης απαράδεκτων και επιθετικών μηνυμάτων και σχολίων αναφορικά με την σεξουαλική του ταυτότητα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται, βάφεται και γενικότερα εμφανίζεται.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Big Brother μοιράστηκε μέσα από το κανάλι του στο Youtube την επίθεση από μία τραγουδίστρια που παρουσιάζεται ως φίλη των γκέι, την οποία ωστόσο δεν αποκάλυψε ποια είναι, γιατί φοβάται μην της κάνουν μήνυση.

Η ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Θέμης Κανέλλος από πασίγνωστη τραγουδίστρια

Η εν λόγω τραγουδίστρια βρέθηκε λοιπόν στον ίδιο χώρο με τον Θέμικορν (δείτε εδώ τι έχει πει για την αλλαγή φύλου) και κάποια στιγμή του φώναξε ενώ εκείνος βρισκόταν με την παρέα του και μάλιστα εκείνη ούρλιαζε το όνομά του ενώ δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Όπως είπε, λοιπόν, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να του κάνει ερωτήσεις για την εμφάνισή του, τον ρωτούσε αν είχε πάει στον χώρο για να προκαλέσει και τον ρωτούσε γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του.

«Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος;», του είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως το μακιγιάζ του το θεωρούσε γυναικείο, το ίδιο και τα ρούχα του και δεν μπορούσε να τα φοράει γιατί δεν είναι γυναίκα ενώ συνεχώς του επαναλάμβανε τη φράση «ήρθες να προκαλέσεις».

Οι αναρτήσεις του στα social media

“Το coming out στους γονείς μου έγινε λίγο forced, δηλαδή δεν το ήθελα. Όταν ήμουν στα δεκατρία οι γονείς μου έψαξαν το κινητό μου, είδαν κάποιες συνομιλίες με κάποια αγόρια. Ήταν αρκετά για να καταλάβουν ότι κάτι παίζει με τη σεξουαλικότητά μου. Ότι δεν είμαι straight δηλαδή. Υπήρχαν κάποιες εντάσεις στις αρχές, αλλά πάντα χρειάζεται χρόνος ώστε να αντιληφθούν και να καταλάβουν τη διαφορετικότητα. Θέλω να μπω στο σπίτι του Big Brother γιατί πιστεύω ότι η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι τρομακτικό, δεν είμαι εξωγήινος, απλά έτυχε να μ’αρέσει το μακιγιάζ και να είμαι γκέι. Δε φταίω εγώ, έτσι γεννήθηκα. Είμαι open γκέι από τα 13 μου και θέλω να μπω στο Big Brother για να δείξω ότι το bullying το 2020 δεν είναι επιτρεπτό. Μέσα από τη συμμετοχή μου στο Big Brother θα’θελα να περάσω ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα, να αγαπάτε πάντα τον εαυτό σας και να μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι και να ακολουθείτε πάντα τα όνειρά σας”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.