Πολύ γνωστός τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα - Η κατάσταση της υγείας του

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Caramela Live / Λάρισα - Facebook
Caramela Live / Λάρισα - Facebook

Λίγο μετά το ατύχημα που είχε ο Βο με τον πατέρα του (δείτε εδώ αναλυτικά) το Σάββατο 25/3 έγινε γνωστό, πως πολύ γνωστός τραγουδιστής πέρασε μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, με τον ίδιο να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Καψάλης, την Παρασκευή 24/3 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο της Λάρισας και έτσι ενημέρωσε τους φίλους του, πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αφού έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου και ήταν αναγκαίο να κάνει κάποια επέμβαση.

Η ανάρτηση γνωστού τραγουδιστή για την περιπέτεια της υγείας του

«Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε την ζωή διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη. Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών - νοσηλευτών αναρρώνω.

Όλα καλά . Να "κρατάτε γερά" και να χαμογελάτε... Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σε ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους», έγραψε ο Μάκης Καψάλης.

Ποιος είναι ο Μάκης Καψάλης

Ο Μάκης Καψάλης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1983, ζει στη Λάρισα, όπου και εργάζεται εκεί. Στην αρχή ξεκίνησε σαν σερβιτόρος και μπάρμαν στη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εκεί συνάντησε έναν μαέστρο, που θα ξεκινούσε στην Κατερίνη στα «Αστέρια» και ο εργοδότης του τον πρότεινε για οντισιόν.

Κατάγεται από μουσική οικογένεια και οι παππούδες του έχουν το ψευδώνυμο «Καραμπατάκης», που έχει βγει και βιβλίο γι'αυτούς. Πιο αναλυτικά ήταν στιχουργοί - συνθέτες του Καζατζίδη, ο θείος του Λευτέρης ήταν στιχουργός του Καρρά, η γιαγιά του τραγουδίστρια.

Ο ίδιος έχει γράψει τα μουσικά κομμάτια Έγκλημα, Σ΄αγαπάω πάνω απ’ όλα, Εντάξει τα λέμε και έχει κάνει ντουέτο με τη Μαρία Μπέλλου και άλλους καλλιτέχνες.