Είμαστε μαζί: «Θέλω να σας πω, ότι...» - Οι δηλώσεις της Παπίλα στην 3η εκπομπή μετά τα αρνητικά σχόλια

«Έχουμε λάβει πάρα πολλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είμαστε μαζί: «Θέλω να σας πω, ότι...» - Οι δηλώσεις της Παπίλα στην 3η εκπομπή μετά τα αρνητικά σχόλια

Η Ελίνα Παπίλα θα μας λέει πλέον την καλησπέρα της κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή ''Είμαστε μαζί'' από τις 5 μέχρι τις 7. Η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο 18/3 με τα σχόλια να ποικίλουν (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα η εκπομπή).

Η ίδια η παρουσιάστρια έχει δείξει ένα πολύ ήπιο πρόσωπο, καθώς δέχεται κάθε σχόλιο και κριτική, ωστόσο είναι της άποψης, πως ειδικά σε ένα καινούργιο εγχείρημα θα πρέπει να δίνεται χρόνος.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 25/3, η Παπίλα και η ομάδα της βγήκαν ξανά στον αέρα με την 3η εκπομπή, με την παρουσιάστρια να κάνει στην εισαγωγή μια τοποθέτηση, που άφηνε να εννοηθεί, πως θέλει να κρατήσει ευχάριστο κλίμα και να μην αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια!

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα στο ''Είμαστε μαζί'' μετά τα αρνητικά σχόλια

«Θέλω να σας πω, ότι έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και χαράς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Θα είμαστε μαζί μέχρι τις 7, είναι το Είμαστε μαζί του ΑΝΤ1 κάθε Σαββατοκύριακο 5 με 7», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Ελίνα Παπίλα

Η αιχμηρή απάντηση της Παπίλα μετά την πρεμιέρα της

Η παρουσιάστρια μετά τις δύο εκπομπές βλέπουμε να έχει λάβει πολλά και διαφορετικά σχόλια τόσο για το στήσιμο της ίδιας και της ομάδας, όσο και το όλο concept, που παρουσιάζουν και συγκεκριμένα για τις θεματικές.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι, που θεώρησαν την εκπομπή ''παλιακή'' (δείτε εδώ αναλυτικά ποιος το είπε) με την Παπίλα να παίρνει το λόγο την Τετάρτη 22/3 απαντώντας σε όλα τα παραπάνω μέσα από τις δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Εγώ τα ακούω όλα, σέβομαι όλους εκείνους, που έχουν να πουν είτε κάτι καλό είτε κάτι κακό για την εκπομπή είτε καλό είτε κακό, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πραγματικά», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε «Να δώσουμε λίγο χρόνο ε; Τι λέτε; Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και ακόμη ένα...ε τι λέτε; Ας δώσουμε λίγο χρόνο», είχε πει η Ελίνα Παπίλα.