«Ήμουν μπουχτισμένη με κρίσεις πανικού...» - Οι δυσκολίες που βίωσε η Λαμπίρη με το που σταμάτησε την παρουσίαση

Πολύ εξομολογητική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν μπουχτισμένη με κρίσεις πανικού...» - Οι δυσκολίες που βίωσε η Λαμπίρη με το που σταμάτησε την παρουσίαση

Το Σάββατο 25/3 η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στη 1 με την αγαπημένη παρουσιάστρια να κάνει πολύ ειλικρινείς δηλώσεις για τη ζωή της σήμερα και την απόφαση, που πήρε να αφήσει την τηλεόραση και να ζήσει μια πιο ήρεμη φάση.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε μάλιστα η εξομολόγηση της Λαμπίρη για τα δύσκολα χρόνια, που πέρασε με τον εαυτό της τονίζοντας, πως από την πίεση της τηλεόρασης - όταν πια είχε σταματήσει - πάθαινε κρίσεις πανικού.

Η απόφαση της λοιπόν να κρεμάσει το ακουστικό της, όπως είπε τη δικαίωσε αφού ψυχικά ηρέμησε και βρήκε τον εαυτό της χωρίς να έχει απωθημένα, μιας και έκανε ένα πολύ σημαντικό πέρασμα από την παρουσίαση (δείτε εδώ την απάντησή της για το αν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμίρη για την αποχή της από την τηλεόραση

«Όταν είπα πως ''κρεμάω το ακουστικό'' ήμουν παιδιά σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, στρεσαρισμένη, απογοητευμένη, μπουχτισμένη, τα πάντα. Δεν ήθελα άλλο, πως το λένε. Ήθελα την υγεία μου, τη ζωή μου...με κρίσεις πανικού, δεν ήμουν εγώ.

Μου μιλούσες και μπορεί να σε έβριζα. Δεν είχα μέτρο, είχα χάσει τα πάντα. Όχι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ποτέ, γιατί όταν είσαι σε στρες επάνω δεν έχεις περιθώρια να πάθεις ούτε κρίσεις πανικού ούτε τίποτα, αλλά όταν χαλαρώνεις... Δηλαδή φεύγαμε ένα Σαββατοκύριακο με το Θανάση και δεν κοιμόμουν όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά νόμιζα ότι δεν υπήρχε αέρας γύρω μου.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ παιδιά...είμαστε στο Καρπενήσι, αρχίζω να παθαίνω μια τρομακτική δυσφορία, εε ανοίγω το παράθυρο να βγω έξω να αναπνεύσω και μπροστά μου ήταν μια συγκλονιστική εικόνα...εγώ αγαπώ και το βουνό πολύ πολύ περισσότερο από τη θάλασσα και βλέπω μπροστά μου τα βουνά και τα έλατα και εκεί που θέλω να πω, «τι ευλογία Θεέ μου, τι ωραία εικόνα είναι αυτή που βλέπω» εε νόμισα ότι αυτό το βουνό μου έχει κόψει περισσότερο την αναπνοή και έκλεισα τα παράθυρα και μπήκα μέσα.

Θα σου πω κάτι...επειδή σταμάτησα τον Ιούλιο και ξέρω ο Σεπτέμβριος με τέλη Αυγούστου είναι η προετοιμασία των εκπομπών μας, που είναι τα τρέιλερ, οι συσκέψεις, οι φωτογραφήσεις και όλα αυτά. Έλεγα: «Εάν ήσουνα θα ήταν καλύτερα ή τώρα που είσαι στο σπίτι σου με τα δυο πόδια πάνω στη άλλη καρέκλα και διαβάζεις ένα βιβλίο βλέποντας την θάλασσα»; Στην ιδέα ότι μπορεί να ήμουν πίσω με έπιανε πάλι πανικός και έλεγα έχω πάρει σωστή απόφαση. Δηλαδή η πρώτη χρονιά κύλησε έτσι, δεν το διαπραγματευόμουν...», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.

Οι δηλώσεις της κατά παρουσιαστών

«Το πρόβλημα της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή είναι ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές κάνουν τηλεόραση για τους ίδιους. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τις προσωπικότητες παρά με το γεγονός. Έχουν καταντήσει να πουλάνε περισσότερο από το ίδιο το θέμα», είπε μεταξύ άλλων.