«Ποιος είναι ο Λιάγκας;» - Φανερά ενοχλημένος ο Απόστολος Γκλέτσος με τον παρουσιαστή του Πρωινού

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ποιος είναι ο Λιάγκας;» - Φανερά ενοχλημένος ο Απόστολος Γκλέτσος με τον παρουσιαστή του Πρωινού

Σε νέες δηλώσεις είδαμε τον Απόστολο Γκλέτσο στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 25/3 με τον ηθοποιό να σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τη συμμετοχή του στις εκλογές, που έρχονται.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα ακούστηκαν από τον Γκλέτσο για το αιχμηρό του σχόλιο περί γιαουρτώματος του πρωθυπουργού (δείτε εδώ), στη συνέχεια έκανε άλλη μία δήλωση, που θα συζητηθεί για το Γιώργο Λιάγκα.

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός ανήκει στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον παρουσιαστή του Πρωινού να τοποθετείται επ' αυτού. Σε ερώτηση λοιπόν του Γκλέτσου για το Λιάγκα εκείνος απάντησε αρκετά υπεροπτικά...

Το αιχμηρό σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου για το Γιώργο Λιάγκα

«Ποιος είναι ο Λιάγκας; Δημοσιογράφος; Δημοσιογράφος δεν είναι αλλά τέλος πάντων... Αν με συνέκρινε με τον Παύλο (Πολάκη), τιμή μου και καμάρι μου», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος για το Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια ο Γκλέτσος έκανε και το σχόλιό του αναφορικά με όλο το σάλο, που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη:

«Φαντάζομαι ότι με την Όλγα...φαντάζομαι ότι θα το έχουν συζητήσει μαζί και ότι είναι κοινή συναινέσει δηλαδή, που το είπε...δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι τώρα θα πω αυτό...Ο Μικρούτσικος, ο άνθρωπος είναι της τηλεόρασης καθημερινά, είναι χιουμορίστας και μπορεί με την Όλγα...είναι πλάκα η πλάκα τους αυτή, εγώ δεν κάνω, εγώ δεν είμαι τέτοιος, εγώ είμαι βαρύσκιωτος», είπε ο Γκλέτσος.