J2US: Την κοιτούσε με βουρκωμένα μάτια η Βανδή - Η αποκάλυψη της Σταυροπούλου για την προσωπική ζωή της Δέσποινας

«Η ζωή την αντάμειψε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Την κοιτούσε με βουρκωμένα μάτια η Βανδή - Η αποκάλυψη της Σταυροπούλου για την προσωπική ζωή της Δέσποινας

Το βράδυ του Σαββάτου 25/3 είδαμε στο J2US τη Στανίση με τον Τουτουντζή να ερμηνεύουν μια μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, το ''Ένα τσιγάρο διαδρομή'' με την ίδια να εξηγεί στη συνέχεια, πως το κομμάτι είναι το soundtrack της ζωής της.

Νωρίτερα το λόγο είχε πάρει η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία παρέθεσε μια πολύ συγκινητική ιστορία σχετικά με το κομμάτι και τη φιλία της με τη Βανδή, η οποία κατάφερε να τη συγκινήσει ιδιαίτερα, όσο καθόταν δίπλα της και ουσιαστικά την άκουγε με βουρκωμένα μάτια χωρίς να μιλάει (δείτε εδώ τη στήριξη της Βανδή στο νέο βήμα του Μπισμπίκη).

Η συναισθηματική φόρτιση της Βανδή στο J2US με τη Βίκυ Σταυροπούλου

«Θέλω να πω ότι αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Όχι μόνο γιατί εκτιμώ αφάνταστα και τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραϊτη, αλλά γιατί αυτό το τραγούδι το άκουσα… Πως ρε παιδί μου, δεν δένουμε έναν τόπο με έναν άνθρωπο, ένα τραγούδι με μια στιγμή;

Δεν είναι ο τόπος, το άκουσα πριν κυκλοφορήσει ήμουν Μάνη στο Euphoria, ήμασταν με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά, που κάναμε ένα άνοιγμα με τη Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό της κόσμο, που δεν τον γνώριζα. Ήταν τόσο αληθινή και τόσο συγκινητική, γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό...

Άλλωστε ήταν μια στιγμή, που την είχα ανάγκη να την μοιραστώ μαζί της για να εκτιμήσω το μεγαλείο της ψυχής της. Ναι και πάντα με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι, πέρα από την ομορφιά του, γιατί εκεί σαν να ανακάλυψα τη Δέσποινα, που την ήξερα πολλά χρόνια πριν, αλλά σαν εκεί να την γνώρισα, ρε παιδιά... και είμαι πολύ χαρούμενη - θα το πω και αυτό - γιατί νιώθω, ότι με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα τη ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Νωρίτερα η τραγουδίστρια αποκάλυψε αν έχει σκοπό να παντρευτεί ξανά

Οι ατάκες του Νίκου Κοκλώνη δεν έλειψαν ούτε αυτό το Σάββατο 25/3 από το Just the 2 of us με τον παρουσιαστή να παίρνει το λόγο - μετά την εμφάνιση του Σοϊλέδη με την Πιερίδη - και να κάνει μια όλο νόημα ερώτηση στη Δέσποινα Βανδή.

Να τονίσουμε, πως η πάσα δόθηκε από τον επικείμενο γάμο του Άρη με τη Μαρία Αντωνά με τον παρουσιαστή στη συνέχεια να ρωτάει ανοιχτά την Βανδή για την αντίδραση της, όταν και εάν δεχτεί πρόταση γάμου από το σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια στην αρχή φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο έχει αποδείξει πόσο ετοιμόλογη είναι και έτσι αμέσως απάντησε γενικόλογα, χωρίς να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή.

«Τι λέει; Εγώ αντιπαρέρχομαι...και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν μετά το γάμο. Δε συνεχίζεται κανείς...δεν υπάρχει δεύτερος τόμος, πάμε στα παιδιά», είπε η Δέσποινα Βανδή.