Survivor all star: H Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya - Για τι τους κατηγορεί

Στα "μαχαίρια" η πρώην παίκτρια με την παραγωγή του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στα μαχαίρια βρίσκονται ακόμα όπως φαίνεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η παραγωγή του Survivor all star, Acun Medya, με την πρώην παίκτρια μάλιστα να περνά σε δεύτερο εξώδικο, όπως έγινε γνωστό σήμερα 26/3 το πρωί.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ασημίνα βρέθηκε εκτός παιχνιδιού μετά την αποβολή της, καθώς είχε γίνει γνωστό πως παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και έτσι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, είχε καταγγείλει με εξώδικο πως οι άνθρωποι της παραγωγής την κρατούσαν όμηρο και της έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια την ημέρα για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Ωστόσο, ο Ατζούν αποκάλυψε όλη την αλήθεια, με την Ασημίνα να δικαιώνεται σιγά σιγά (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε ο Τούρκος παραγωγός).

Σήμερα λοιπόν, η δικηγόρος της Ασημίνας, Βάσια Καπερνάρου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε ότι απέστειλαν κι άλλο εξώδικο, με την κατηγορία πως η εταιρεία παραγωγής δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya στέλνει η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η δικηγόρος λοιπόν αναφέρθηκε λεπτομερώς στο περιεχόμενο του εγγράφου που κοινοποιήθηκε στον Acun Ilicali.

«Εκδόθηκε το εξώδικο, από την Παρασκευή κιόλας, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει αμοιβή της για την συμμετοχή της στο Survivor και κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση το οποίο αναφέρει ότι μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους όλοι οι παίκτες πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά.

Το επεισόδιο της απομάκρυνσης της κυρίας Χατζηανδρέου προβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου», είπε μεταξύ άλλων η Βάσια Καπερνάνου.