«Αν δύο άντρες υιοθετήσουν ένα παιδί, δεν θα κάνει μελλοντικά καλό στην ανθρωπότητα» - Απασφάλισε ο Γρηγόρης Πετράκος

«Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν δύο άντρες υιοθετήσουν ένα παιδί, δεν θα κάνει μελλοντικά καλό στην ανθρωπότητα» - Απασφάλισε ο Γρηγόρης Πετράκος

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια Σου και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής ήταν άκρως αποκαλυπτικός και δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλους και σε όλα.

Μάλιστα, μίλησε για την σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά, για τα σχόλια που είχε κάνει σχετικά με το Maestro (δείτε εδώ), ενώ φυσικά σχολίασε και τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά» (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου

Αναφορικά με την αγαπημένη του, ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Με την Θεοφανία Παπαθωμά μας ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει πράγματι πολύ καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Θέλω η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο «τσίου», δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε».

Αναφορικά με το Maestro: «Είναι αυτή η μια ποπ κουλτούρα που προσπαθεί να μας πείσει ότι σύσσωμοι οι άντρες είναι κακά όντα με τοξική αρρενωπότητα. Τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό τι κάνει; Αρχίζει να πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό; Η πραγματική αρρενωπότητα είναι η προστασία της γυναίκας και του παιδιού, όχι η βία. Η κοινωνία πλέον θυμοτοποιεί πολύ περισσότερο το γυναικείο φύλο».

Τέλος, σχολίασε και την δήλωση της Έλενας Παπαρίζου που προκάλεσε αντιδράσεις: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά παιδιά που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Την αγαπώ. Όχι. δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα».