«Να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για το άτομό μου!» - Ξέσπασε κατά της Βρισηίδας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Αυτό πάει να πει ότι δεν ήταν πραγματική φιλία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για το άτομό μου!» - Ξέσπασε κατά της Βρισηίδας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής 26/3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All star μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόσφατο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση -δείτε εδώ τι συνέβη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για τις σχέσεις της με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο κοπέλες πλέον έχουν κόψει κάθε επαφή, με την Βρισηίδα, σύμφωνα με την Ευρυδίκη, να μην της έχει δώσει ακόμα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το Survivor all star

«Έχω ηρεμήσει, φαίνεται και στο πρόσωπό μου. Μου άρεσε η απόφαση να πάω στο Survivor για να ξεπεράσω και λίγο τον πρόσφατο χωρισμό μου. Δεν θα πω ότι τα κατάφερα αλλά είμαι σε πολύ καλύτερα επίπεδα απ’ όταν έφυγα.

Αν μία φιλία είναι φιλία δεν μασάει από τέτοια πράγματα, ειδικά όταν και οι δύο έχουν περάσει αυτή την εμπειρία, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό πάει να πει ότι δεν ήταν πραγματική φιλία. Θα ήθελα να πω στη Βρισηίδα να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για το άτομό μου, γιατί δεν την τιμάει.

Δεν σέβεται αυτά που έχουμε περάσει, γιατί θα είχες έρθει να μιλήσουμε. Εγώ δεν ξεπουλήθηκα για ένα παιχνίδι. Την ίδια άποψη είχα για αυτόν τον άνθρωπο (Σπύρο Μαρτίκα) και πριν, δεν έκανα κωλοτούμπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.