Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Γκότσης και Καραγκούνιας μετά από έντονο καυγά off camera - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τους αποβάλει η παραγωγή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Γκότσης και Καραγκούνιας μετά από έντονο καυγά off camera - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Πρωταγωνιστής πολλαπλών καυγάδων είναι τις τελευταίες μέρες ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor all star και μάλιστα στο χθεσινοβραδινό 22/3 επεισόδιο είδαμε τον ίδιο να τσακώνεται αρχικά με την Εύη Σαλταφερίδου και έπειτα με τον Ηλία Γκότση.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Καραγκούνιας μίλαγε στην κάμερα, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του. Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους (δείτε εδώ όλο το σκηνικό).

Η εν λόγω ένταση ακολούθησε και στην καλύβα αμέσως μετά, με τον Τάκη να τσακώνεται πολύ άσχημα και με τον Ηλία Γκότση (δείτε εδώ).

Απόψε λοιπόν 23/3 ο Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε Μπλε και Κόκκινους στον νέο αγώνισμα επάθλου φαγητού και αμέσως μετά ανακοίνωσε στις 2 ομάδες τον λόγο που απουσιάζουν από τον αγώνα οι δύο άντρες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για Τάκη και Ηλία

Όπως είπε λοιπόν ο παρουσιαστής, Τάκης και Ηλίας είχαν ξανά έναν πολύ έντονο καυγά off camera με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το αποψινό αγώνισμα.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Ραγδαίες αποφάσεις από την παραγωγή μετά τον άγριο τσακωμό των 2 αντρών

Ο Νίκος Παρτσώλης που είναι για τα του Survivor στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως την Κυριακή ενδέχεται να δούμε τις ομάδες να αλλάζουν, πράγμα που αν συμβεί όντως θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τόσο νωρίς.

«Το παιχνίδι θα αλλάξει οριστικά καθώς σήμερα μέσα στην ημέρα θα παρθεί η απόφαση από την παραγωγή για την μίξη των ομάδων. Αυτές οι τεταμένες σχέσεις βλέπουμε ότι δεν μπορούν να συντηρηθούν ούτε μπορούν να παράξουν κάτι που να είναι ωφέλιμο. Είναι στα άκρα πλέον οι σχέσεις του Ηλία με τον Τάκη, δεν μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα πια, όπως κι άλλες σχέσεις γι' αυτό σήμερα θα παρθεί η απόφαση για το εάν την Κυριακή θα δούμε τις ομάδες να αλλάζουν, να γίνει μίξη των ομάδων. Είναι πιο πολύ παίκτες βέβαια μέσα. Αν γίνει θα μιλάμε για ένα εντελώς άλλο παιχνίδι. Άλλες παρέες, άλλες συμμαχίες. Σίγουρα θα χωριστούν ο Ηλίας από τον Τάκη», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.