Survivor All Star: «Εμένα δεν θα μου το παίζεις μάγκας» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας και Γκότσης!

Απίστευτο σκηνικό στην παραλία των Μπλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Εμένα δεν θα μου το παίζεις μάγκας» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας και Γκότσης!

Μαχητές και Διάσημοι επέστρεψαν στις καλύβες τους μετά το απολαυστικό παιχνίδι δημοπρασίας με τον Ατζούν (δείτε εδώ) στο Survivor all star με τον Τάκη Καραγκούνια να εκφράζει τα παράπονά του στην κάμερα.

Και εκεί λοιπόν που έλεγε πόσο έξω από τα ρούχα του τον βγάζουν οι συμπαίκτες του, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του.

Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους -δείτε εδώ.

«Θα δει ο κόσμος τι είσαι πραγματικά», του φώναζε η Εύη με τον Τάκη να είναι έξω φρενών. Φυσικά, ο Τάκης πεπεισμένος στους ισχυρισμούς του, επέστρεψε στην παραλία και την κατηγόρησε ενώπιων όλων!

Τότε, ακολούθησε ένας τεράστιος και απίστευτος καυγάς μεταξύ του ίδιου και του Ηλία Γκότση, με τους 2 παίκτες να ανταλλάσσουν πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

«Κότα», «χαζός», «ψευτόμαγκας» ήταν μόνο μερικοί με αποτέλεσμα να πιαστούν σχεδόν στα χέρια!

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Καραγκούνιας και Γκότσης

Η απόφαση της παραγωγής μετά τον καυγά τους

Όπως μετέφεραν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Γκότσης και ο Τάκης θα ξεπεράσουν τα όρια και η παραγωγή θα αποφασίσει να τους κρατήσει μακριά από την παραλία και να του βγάλει εκτός από το αγώνισμα της Πέμπτης τουλάχιστον!

Μόνο αυτά έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά αλλά... αναμένεται! Το Youweekly.gr θα επιστρέψει μέσα στην ημέρα με φουλ έξτρα ρεπορτάζ! Αφού ξέρετε πως το Survivor είναι το αγαπημένο μας!