Ήταν να μη ''σπάσει'' ο πάγος - Η νέα συνάντηση του Σάκη Τανιμανίδη με το Γιώργο Μαυρίδη στην Αθήνα

Δεν ήταν οι δύο τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αποτελούσαν στο παρελθόν το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο του World party και δύο πολύ καλούς φίλους από τη Θεσσαλονίκη, με τη συνέχεια ωστόσο να είναι λίγο περίεργη.

Πιο αναλυτικά, ο επιχειρηματίας και ο tattoo artist χώρισαν τους δρόμους τους, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά, χωρίς βέβαια να γίνεται ποτέ σαφής και ξεκάθαρος ο λόγος, που οι δύο τους χάθηκαν.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η είδηση της συμφιλίωσης έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εμφάνιση του Γιώργου στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη και της Χριστίνας (δείτε εδώ το βίντεο και τα πλάνα από τη βάφτιση με τη συμφιλίωση).

Η νέα συνάντηση του Γιώργου Μαυρίδη με το Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα

Οι καλές σχέσεις συνεχίζονται μιας και το Σάββατο 25/3 ο Τανιμανίδης δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Μαυρίδη στο μαγαζί, που διατηρεί ο Σάκης με παγωτά στην Αθήνα.

«Παγκόσμια μέρα Παγωτού στο @monalisa.experience σήμερα!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης

Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για τη σχέση του με το Μαυρίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Κοίταξε δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου...μπορεί κάποιος να το πει έτσι. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός και όπως έχω πει... Τελικά αυτά που μας ενώνουν με το Γιώργο είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα σίγουρα. Παρόλα αυτά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Και όσο περνά ο χρόνος κοιτάς πίσω σου και λες εγώ τα επόμενα χρόνια θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;

Για να τα λέμε όλα δεν ήταν η πρώτη φορά, που επικοινωνήσαμε στην βάφτιση τη δική μου, δεν τον πήρα εγώ πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Πέρασε αυτός έναν δύσκολο κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Όταν παντρεύτηκε αυτός με τη γυναίκα του, με είχε καλέσει στο δικό γάμο του και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί, γιατί απλά ένιωθα, ότι σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης...» είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης.