Με στεφάνι στα μαλλιά της - Βαφτίστηκε η μοναχοκόρη της Κλέλιας Ρένεση σε ηλικία 4 ετών

Φωτογραφίες από το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια γυναίκα με πολύ ενεργή παρουσία στα social media, μέσα από τα οποία εκφράζεται τόσο για κοινωνικά, όσο και για πιο προσωπικά ζητήματα, που σχετίζονται με την ίδια ή με τη μοναχοκόρη, που έχει φέρει στη ζωή.

Ο λόγος για τη μικρή Κοραλία, η οποία πρωταγωνιστεί στη ζωή της ηθοποιού και μάλιστα η Ρένεση την αντιμετωπίζει σαν ώριμο πλάσμα, γι αυτό και πρόσφατα δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να πάνε μαζί σε πορεία (δείτε εδώ την απάντησή της).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Κλέλια την Κυριακή 26/3 στο instagram μοιράστηκε με τους φίλους της, πως βάφτισε το κοριτσάκι της λίγο πριν γίνει 4 ετών, το οποίο μάλιστα έχει τη χαρά να έχει 3 νονούς.

Οι αναρτήσεις της Κλέλιας Ρένεση για την βάφτιση της κόρης της

«Άξιοι και οι τρεις!! ????????????❤️ Η Κοραλία βαπτίστηκε κ απέκτησε τρεις υπέροχους νονούς! Ευχαριστώ κ τους τρεις για την αγάπη κ την γλυκά τους, τον Παππά-Γιάννη @ioannistsaftaridis για την ορθάνοιχτη καρδιά του, κ όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη μέρα γιορτή! @almylonas @giannismalamas_ @_kouriiss_ Σας αγαπάμε!!!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Η συγκινητική ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τον πατέρα και το παιδί της

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από το instagram θέλησε να προχωρήσει σε μια σπάνια αναφορά στον πατέρα της, Ανδρέα για αυτό και του αφιέρωσε μια μακροσκελή ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Facebook και στο instagram.

«”Τελείωσε η βάρδια και φεύγετε”.Και είναι απίστευτο. Μετά από πόσα χρόνια σπουδές, αγροτικό, ειδικότητες, αναμονές για διορισμούς, γιατρός του ΕΣΥ, επιμελητής Β΄, Α΄, υποδιευθυντής, διευθυντής κλινικής, άπειρα χρόνια στα νοσοκομεία, στα χειρουργεία και στα ιατρεία, ο πατέρας μου βγαίνει σήμερα στη σύνταξη.

Καλός πολίτις λένε. Κι εγώ σκέφτομαι. Δεν κοιμήθηκε ούτε ένα βράδυ 30 χρονια τώρα, πάνω από 3 ώρες σερί χωρίς να του διακόψει τον ύπνο κάποιο περιστατικό. Δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει κινητό ή να πάει κάπου που δεν είχε σήμα. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιει μια στάλα αλκοόλ για να ειναι πάντα ετοιμοπόλεμος.

Δεν ταξίδεψε. Δεν μπόρεσε να ρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του. Όταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να βρει μισή μέρα κ μόλις βγήκα απ’ το χειρουργείο έπρεπε να φύγει. Ξεγέννησε εκατοντάδες παιδιά. Ασταμάτητα έτρεχε για κάθε περιστατικό. Έζησε όλον τον εξευτελισμό του ΕΣΥ από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Την έλλειψη προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων, γαζών, αποστειρωτών. Έζησε τον εξευτελισμό που επιτρέπει ο νόμος, στον ανειδίκευτο τουριστικό γιατρό σε νησί να μπορεί να βγάζει 4πλασια απ τον διευθυντή του ΕΣΥ που έχει να κοιμηθεί 2 μήνες για να εξυπηρετήσει την τουριστική τορπίλη. Καλός πολίτης δεν θα ναι από δω κ πέρα. Καλός πολίτης ήταν πάντα. Και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν τη δουλειά τους με τόση ευλάβεια κ συνέπεια.

Μπαμπά, σήμερα που θα αδειάσεις το γραφείο σου κ θα παραδόσεις τα κλειδιά, είσαι χορτάτος στην καρδιά κ δούλεψες μια ζωή με πάθος. Όπως ταιριάζει στην φτιαξιά σου. Και πώς αλλιώς θα έβγαινε η βάρδια, χωρίς φωτιά στα μάτια;! Φτου ξελευθερία και αέρα στα πανιά σου!!», είχε γράψει η Κλέλια Ρένεση.