Καλύτερα δε γίνεται: Είναι επίσημο - Ανακοινώθηκε η αυλαία από τη Ναταλία Γερμανού

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Είναι επίσημο - Ανακοινώθηκε η αυλαία από τη Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μπορούμε να πούμε, ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού όλα αυτά τα χρόνια, καθώς η μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου της ταιριάζει πολύ περισσότερο από κάθε τι άλλο, που έχει δοκιμάσει.

Το Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι πριν από λίγο καιρό ο σταθμός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό, πως ανανεώνει με την παρουσιάστρια και την ίδια εκπομπή για του χρόνου.

Σε ότι αφορά λοιπόν τη φετινή σεζόν, που σκίζει έγινε γνωστό από την Ναταλία την Κυριακή 26/3, πως θα λήξει το καλοκαίρι και μάλιστα τον Ιούλιο λίγο πριν τις διακοπές του Αυγούστου (δείτε εδώ την εκπομπή που φλερτάρει να παρουσιάσει η Ναταλία μαζί με το Καλύτερα δε γίνεται).

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού για την αυλαία του ''Καλύτερα δε γίνεται''

«Καλά εμείς τελειώνουμε 15 Ιουλίου, 15 ή 12, κάπου εκεί», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Το δημόσιο ευχαριστώ στο κοινό της Γερμανού στο κοινό της

Πρώτη με διαφορά βγήκε η Γερμανού και η εκπομπή της το Σάββατο 25/2 με το 22,7% και έτσι η ίδια δε μπόρεσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο για την προτίμηση, που έδειξε για άλλη μια φορά στο πρόσωπό της.

«To “Me, Myself & I” λέγαμε από χθες με τον Ηλία το Μακρίδη - καλησπέρα καταρχάς - το μουσικό μας επιμελητή να το βάλουμε ως έναρξη, αστειευόμενοι ότι τριήμερο Καθαράς Δευτέρας “Ποιος μας βλέπει; Εμείς και εμείς”. Όμως διαψευστήκαμε παίρνοντας τις σημερινές τηλεθεάσεις μετρήσεις, όπως θέλετε πείτε το.

Οπότε σας χρωστάμε καταρχάς ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, για την παρέα σας, για όλα. Τίποτα δε θεωρούμε δεδομένο σε αυτή τη ζωή και ποτέ δε θα το θεωρήσουμε δεδομένο, όσα χρόνια κι αν αξιωθούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά, τα παιδιά πολύ περισσότερα από εμένα γιατί είναι πού μικρότερα σε ηλικία και τώρα ξεκινάνε να λάμπουν σαν αστέρια. Οπότε το ευχαριστώ είναι μέσα από την καρδιά μας», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.