Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Χαμογελάει μετά το κάψιμο του μαγαζιού της - Η νέα ανάρτηση της Μάρας Δαρμουσλή στο instagram

Από εκεί παίρνει δύναμη

Χαμογελάει μετά το κάψιμο του μαγαζιού της - Η νέα ανάρτηση της Μάρας Δαρμουσλή στο instagram
NDP
News 27.03.2023 00:15
Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Παρασκευή 24/3 για τη Μάρα Δαρμουσλή και το σύζυγό της, καθώς έγινε γνωστό, πως πήρε φωτιά το εστιατόριο, που διατηρούσαν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, με τα πλάνα από το σημείο να ''κόβουν'' την ανάσα (δείτε εδώ βίντεο από τη φωτιά).

Η ίδια η ηθοποιός, όπως έκανε γνωστό πληροφορήθηκε αυτό το τραγικό γεγονός, όταν ξύπνησε για να θηλάσει το γιο της και συγκεκριμένα από ένα δελτίο ειδήσεων, με την ίδια να μην ξέρει πως να διαχειριστεί όλα αυτά τα μέτωπα.

Η βόλτα της Μάρας Δαρμουσλή με το γιο της λίγο μετά το κάψιμο του μαγαζιού της

Σε κάθε περίπτωση, η Δαρμουσλή προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, αφού δεν υπήρξαν θύματα και παράλληλα να συνεχίσει το μεγάλωμα του παιδιού της. Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 25/3 δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram από τη βόλτα, που έκανε με το γιο της.

Δαρμουσλή γιος
Μάρα Δαρμουσλή - instagram

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Από την καταστροφή του μαγαζιού της Δαρμουσλή δεν υπήρξαν θύματα, αλλά λίγοι τραυματίες, με την ηθοποιό να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στο Πρωινό την Παρασκευή 24/3, φανερά σοκαρισμένη και στεναχωρημένη.

«Ναι και εγώ από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00, γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος.

Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και τι και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς...

Εεε ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, δηλαδή...αυτά...εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα, γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν...Ήταν τρομακτική η φωτιά, τρομακτική...

Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων, δεν έχω ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισή η οικογένειά μας, τίποτα δεν είχαμε τέτοια θέματα...αυτό! Να 'μαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα θα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μας τον δείχνει πρώτη φορά καθαρά στο πρόσωπο - Η συγκινητική εξομολόγηση της Δαρμουσλή στον 8 μηνών γιο της

«Έχει να κάνει με την κοιλιακή περιοχή» - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μάρα Δαρμουσλή μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Share