«Ξέρω τι θα κάνω!» - Η Μαρία Κορινθίου "έσπασε" τη σιωπή της για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η απάντηση για την έκφραση του συμπαρουσιαστή της για την Μαρία Αναστασοπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξέρω τι θα κάνω!» - Η Μαρία Κορινθίου

Η κάμερα του Mega Καλημέρα συνάντησε την Μαρία Κορινθίου την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας που πλησιάζει το τέλος της σεζόν και στους σταθμούς επικρατεί ήδη μεγάλη "αναμπουμπούλα" σχετικά με το τι θα συμβεί, ποια πρόσωπα θα παραμείνουν και ποια θα φύγουν.

Η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια, λοιπόν, εξήγησε πως υπάρχουν προτάσεις που πρέπει να σκεφτεί για το τι θα κάνει στο μέλλον, καθώς συζητιέται πολύ έντονα πως θα κάνει και δική της εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο τους), ενώ απάντησε και για την έκφραση του Γιώργου Λιάγκα στην Μαρία Αναστασοπούλου: «Επιτέλους βρήκα συμπαρουσιάστρια», κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Πέρασε ο καιρός, όλα καλά, όλα ωραία», είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε: «Εγώ δε μπορώ να απαντήσω για όλους τους υπόλοιπους και να ξέρω δηλαδή, επειδή ξέρω πέντε πράγματα, δεν μπορώ φυσικά να πω. Όμως, προσωπικά για μένα, είναι κάποια πράγματα που περιμένω τώρα να δω, να βάλω κάτω και να κάνω τις ανάλογες επιλογές για μένα, να βάλω κάποιες προτεραιότητες σε πέντε πράγματα. Εξαρτάται. Είναι πάρα πολύ νωρίς νομίζω. Όσον αφορά στον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιώργος θα το απαντήσει».

Σχετικά με την συνεργασία με τον καλό της, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς και για αποφάσεις. Μέσα μου ξέρω τι θα κάνω. Η ψυχούλα μου ξέρει τι...».

Όσο για τη Μαρία Αναστασοπούλου, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος το είπε χαριτολογώντας, ξέρω γιατί το είπε όμως. Δεν το πήρα προσωπικά. Ξέρω γιατί το ανέφερε, είναι ξεκάθαρα κάτι δικό του. Δεν ήταν για να προσβάλλει κάποιον».