Χαμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω! Σε φίμωσα;» - Τσακώθηκε με συνεργάτη του ο Λιάγκας

Ασύλληπτο περιστατικό μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω! Σε φίμωσα;» - Τσακώθηκε με συνεργάτη του ο Λιάγκας

Χαμός επικράτησε σήμερα Δευτέρα 27/3 στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό. Πρωταγωνιστής του περιστατικού ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και συνεργάτιδα τους. Οι δυο τους είχαν διαφορετικές απόψεις, γεγονός που έφερε τον τσακωμό τους μπροστά στην κάμερα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την είδηση πως 90χρονος αγρότης έκανε μήνυση κατά του ΟΣΕ υποστηρίζοντας ότι καταστράφηκε το χωράφι του μετά την τραγωδία των Τεμπών. Πρόκειται για το χωράφι που εκτοξεύθηκαν αντικείμενα του τρένου και άνθρωποι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν ξέσπασε δηλώνοντας αντίθετος στην κίνηση του 90χρονου να αποζημιωθεί, λέγοντας πως αυτό που έπρεπε να κάνει είναι να φράξει το χωράφι και να μην πατήσει ξανά εκεί, καθώς στο χωράφι αυτό ξεψύχησαν άνθρωποι.

Δείτε επίσης: «Τους στέλνω όλους στο δι@ολο ναι ή όχι;» - Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με μήνυμα που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης

«Η κοινωνία πρέπει να κάνει πίσω στους ανθρώπους αυτούς (που έχασαν ανθρώπους τους στα Τέμπη), να δείξει ότι τους σέβεται και να μην κάνει οτιδήποτε στα μάτια αυτών των ανθρώπων που να φαίνεται προκλητικό. Αυτό λέω! Δεν λέω ότι έκανε κάτι παράνομο ο 90χρονος.Το θέμα είναι το κάνεις ή δεν το κάνεις. Κάνεις βήματα πίσω, να δείξεις ότι και εσύ συμπονάς, ότι και εσύ έχεις χάσει κάτι, από υλικό ή ηθικό από την καθημεριμότητα τους. Εγώ ξέρεις τι θα έκανα; Έτυχε το χωράφι μου αυτό, παραχωρώ αυτά τα 20 τετραγωνικά που είναι ποτισμένα με αίμα νέων ανθρώπων να γίνει εκκλησάκι», είπε σε ένταση ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο τσακωμός του Γιώργου Λιάγκα με την συνεργάτιδα του στον αέρα του Πρωινού

  • Α.Κ: Γιώργο νομίζω συμφωνούμε σε ό,τι αφορά το timing, όμως ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την πολιτεία.
  • Γ.Λ: Ρε Άρια μου μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ
  • Α.Κ:Όχι να το κάνουμε, γιατί το συνεχίζεις; Εσύ το συνεχίζεις, όχι εγώ. Σε παρακαλώ…
  • Α.Κ: ΣυγΝνώνη τώρα που στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω… Συγγνώμη κιόλας, θα σου πάρω και την άδεια, να λέω την άποψή μου.
  • Α.Κ:Κι εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ. Δεν με φιμώνει κανένας.
  • Α.Κ: Σου είπα εγώ να μην τοποθετείσαι; Σε φίμωσα;
  • Α.Κ: Ας συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι συμφωνούμε.