Ερωτεύτηκαν όταν η γυναίκα του ήταν έγκυος με το παιδί του: «Γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα» - Το άγνωστο ειδύλλιο του Γιώργου Λιάνη με την...

Δεν είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ερωτεύτηκαν όταν η γυναίκα του ήταν έγκυος με το παιδί του: «Γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα» - Το άγνωστο ειδύλλιο του Γιώργου Λιάνη με την...

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ α τετ, και μίλησε αναλυτικά για τη ζωή του, τις γυναίκες που πέρασαν από αυτή, τον ρόλο του ως πατέρας και πολλά ακόμη, τα οποία εξήγησε με αναλυτικά παραδείγματα και ιστορίες από τα βιώματά του.

Απόσπασμα αυτής έπαιξε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, λοιπόν, και τα λόγια του έκαναν το πλατό "να τα χάσει", καθώς αποκάλυψε δημόσια πως ερωτεύτηκε με την αγαπημένη ηθοποιό, Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία πρόσφατα έχασε την κόρη της, ενώ ήταν έγκυος η σύζυγός του (δείτε εδώ την εξομολόγηση για το "σκαμπίλι" που έχει δώσει σε γυναίκα).

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Λιάνη για την σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη

«Πήγαμε στο θέατρο, είδαμε την Αιμιλία Υψηλάντη και γνωριστήκαμε κεραυνοβόλα. Να φανταστείς ότι ετοιμαζόμουν να ζήσω με το παιδί που περίμενε η γυναίκα μου. Τολμώ να το πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος και εξήγησε πως έμειναν μαζί για τέσσερα χρόνια και πλέον η σχέση τους είναι πολύ καλή.

«Η Αλίκη (Βουγιουκλάκη) ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ. Η σχέση μας άριστη έως και σε μία περίοδο ερωτική. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και μου έλεγε αν είναι πιο όμορφη και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη. Μετά ήρθε κάποια μέρα από εκεί που σε μία στιγμή μου είπε "Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;" κι εγώ είπα αυθορμήτως "Το στήθος σου" και μου είπε μία φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί ήταν πολύ ωραία», αποκάλυψε έπειτα.

"Παρ' το" του είπε και άνοιξε την ρόμπα της, όπως εξήγησε έπειτα ο Τάσος Τρύφωνος. Στη συνέχεια, μάλιστα, μίλησε και για τα λάθη που έκανε ως πατέρας, τα οποία προσπαθεί να διορθώσει τώρα ως παππούς πια.