Φοίβος Παπαδάκης: «Δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά, αλλά νομίζω έχει έρθει η ώρα να...» - Η απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φοίβος Παπαδάκης: «Δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά, αλλά νομίζω έχει έρθει η ώρα να...» - Η απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Φοίβος Παπαδάκης, το πρωί της Δευτέρας 27/3 βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και αναφέρθηκε στην καριέρα του στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και στην τηλεόραση ειδικότερα, καθώς πρόκειται για μία περίοδο συζητήσεων για το μέλλον των παρουσιαστών και των ομάδων τους στα κανάλια, επομένως και η δική του θέση φαίνεται πως είναι προς συζήτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ φέτος τον είδαμε και συνεχίζουμε να τον παρακολουθούμε στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη, στο Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον, ο ίδιος σκέφτεται να κάνει κάτι δικό του και να επικεντρωθεί σε κάτι διαφορετικό, παρόλο που θεωρεί πως έχει μάθει πολλά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δίπλα στη συγκεκριμένη παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι στιγμή που παρηγορούσε συνεργάτη της στον αέρα που έκλαιγε μετά τη τραγωδία στα Τέμπη).

Η αποκάλυψη του Φοίβου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Στόχος προς το παρόν είναι να βγει η σεζόν αυτή. Μία σεζόν δύσκολη, μπορώ να πω, για την εκπομπή μας και για του χρόνου είμαι σε κάποιες κουβέντες. Ανήκω στο OPEN. Δίπλα στη Μάριον έχω μάθει πολλά, αλλά νομίζω ότι θα ήθελα, και έχει έρθει και η ώρα, να κάνω το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική μου καριέρα, την οποία τώρα τώρα ξεκίνησα και έχω πολλούς στόχους, έχω όνειρα, είμαι νέος άνθρωπος και έχω πολλά να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πάνω από όλα τρέχω το debater.gr που είναι το σάιτ μου. Το επόμενο βήμα θα είναι κάτι που να συνδυάζει τα θέματα τα αποκλειστικά που έχουμε στο σάιτ και την ενημέρωση».

«Νιώθω πολύ τυχερός κι ευλογημένος που έχω δύο γονείς που μου 'χουν δώσει αξίες. Ο πατέρας μου μού έχει μάθει ό,τι κάνω να το κάνω με τις δυνάμεις μου και εννοείται πως ως πατέρας είναι πάντα δίπλα μου», κατέληξε.