Βίκυ Κάβουρα: «Δεν τελείωσε όμορφα για εμένα!» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για παλιότερη συνεργασία

Όλα όσα είπε στην κάμερα του MEGA!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: «Δεν τελείωσε όμορφα για εμένα!» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για παλιότερη συνεργασία

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, για την επαγγελματική της πορεία, τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα τα επαγγελματικά της σχέδια.

Μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα έκανε λόγο και για πικρία, που έχει από την συμμετοχή της στο J2US, αλλά και την πρόταση που είχε αρνηθεί από την Ελένη Μενεγάκη (δείτε την εδώ).

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για την επαγγελματική της ζωή

«Η υποκριτική μου έχει αφήσει πικρή αλλά και γλυκιά γεύση. Στην προηγούμενη και στην επόμενη μου ζωή ήμουν και θα είμαι ηθοποιός. Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές. Μου άρεσε η Βίκυ πριν λίγα χρόνια. Τώρα σαν να φοβήθηκε. Θέλω να βρω τη δύναμη που είχα. Πάντα με προβλημάτιζαν τα χρήματα. Είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζω τον εαυτό μου και ζω μόνη μου», ξεκίνησε να λέει η Βίκυ Κάβουρα.

«Θεωρώ ότι δεν έχω χειριστεί σωστά το προφίλ μου. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι ένα σέξι ντύσιμο μπορεί να το δει κάποιος και να με αποκαλέσει ελαφριά. Υπό τις συνθήκες που έκανα παρουσίαση και βλέποντας το αργότερα με παραδέχτηκα. Καλή ήμουν, περάσαμε ωραία, αλλά δεν τελείωσε όμορφα για μένα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Όταν βλέπω κάποιον να φοράει τα μαγιό που σχεδιάζω παθαίνω χαρά. Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν», είπε κλείνοντας η Βίκυ Κάβουρα.