Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήταν χυδαίο , δεν περίμενα...» - "Κόλαφος" ο ηθοποιός για περιστατικό με εφημερίδα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την συμμετοχή του στην δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ τα σχόλια για την ερμηνεία του), αλλά και ένα πρόσφατο περιστατικό με εφημερίδα.

Ακόμη, έκανε λόγο και για την συμμετοχή του στο σίριαλ του Νetflix και τον τρόπο που το διαχερίστηκε, έχοντας μέσα γυμνές σκηνές.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για την επαγγελματική του ζωή

«Ο ρόλος του Λευτέρη στο Μαύρο Ρόδο είναι ένας ρόλος πάρα πολύ κοντά σε εμένα, γι’ αυτό τον διάλεξα. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ο Λευτέρης. Έχει κάνει λάθη, αλλά είναι ένας θετικός ήρωας. Έχω κάνει λάθη και θα ήμουν τρελός εάν έλεγα το αντίθετο. Προσπαθώ να τα διορθώσω», ξεκίνησε να λέει ο ηθοποιός.

«Ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός για να πάρω αναβολή από το στρατό. Η μητέρα μου έπαθε το γνωστό “καρδιακό επεισόδιο” όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός. Με τον πατέρα μου δεν ήμασταν μαζί αλλά δεν θέλω να συζητήσω για προσωπικά», συνέχισε.

Σχετικά με το περιστατικό της εφημερίδας ο ηθοποιός είπε: «Έχω παράπονο από τα μέσα, γιατί μπορεί να κάνεις μία συνέντευξη και να κρατήσουν μονό τα προσωπικά με τίτλους. Πολλές φορές έχω δει τίτλους που δεν έχουν καμία σχέση με όσα είπα. Είχα μία διαμάχη με εφημερίδα που κατέληξε στα δικαστήρια.

Ήταν χυδαίο αυτό και το είπε και το δικαστήριο. Δικαιώθηκα και τελείωσε αυτή η ιστορία. Δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί, αλλά συνέβη. Δεν μετάνιωσα ούτε για το σίριαλ που έκανα στο Netflix ούτε για την αγωγή που έκανα στην εφημερίδα».

«Μου αρέσει να αλλάζω πεδία επαγγελματικής δράσης. Αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη, γι’ αυτό έκανα γυμνές και τολμηρές σκηνές για τη σειρά, αν και ήταν επικίνδυνο. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να κάνω γυμνές σκηνές και είχα πει όχι λόγω ανασφάλειας και φυσικής συστολής», υποστήριξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.