Λάζος Μαντικός: «Μόλις άκουσα για την εξωσωματική...» - Η εξομολόγηση του δημοσιογράφου για την σύζυγο του

«Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Λάζος Μαντικός: «Μόλις άκουσα για την εξωσωματική...» - Η εξομολόγηση του δημοσιογράφου για την σύζυγο του

Το μεσημέρι της Δυετέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Λάζος Μαντικός με την σύζυγο του, Αθηνά Κουρή. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, για την περίοδο που διανύει με την γυναίκα του, περιμένοντας το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Λάζος Μαντικός, που στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, ανακοίνωσε τον νονό του παιδιού του (δείτε εδώ ποιος θα είναι) αναφέρθηκε στην εξωσωματική που έκανε η γυναίκα του, αλλά και τα συναισθήματα που είχαν και οι δύο μετά τις συζητήσεις με τους γιατρούς.

Η αποκάλυψη του Λάζου Μαντικού για την σύζυγο του και την εξωσωματική

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική», ανέφερε στην αρχή ο Λάζος Μαντικός.

«Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής», συνέχισε.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική», είπε η σύζυγος του Λάζου Μαντικού, Αθηνά Κουρή.

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη», είπε κλείνοντας ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.