«Δε μιλούσαμε για περίπου...» - Τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν Δάντης & Γιαγκούση μέχρι τη συμφιλίωση

Οι δηλώσεις της για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε μία νέα και εφ' όλης της όλης συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στον Ανδρέα Θεοδώρου με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για κομμάτια της προσωπικής της ζωής, καθώς κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το γάμο της με το Χρήστο Δάντη.

Σήμερα οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι εξαιρετικές, αφού δεν έχουν κάνουν παρέα και μάλιστα έχει γνωρίσει ο ένας τη σχέση του άλλου (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση για την Ασημίνα Χατζηανδρέου).

Μέσα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη ωστόσο, έγινε γνωστό πως στο παρελθόν και μετά το χωρισμό των τραγουδιστών οι σχέσεις τους δεν ήταν οι ιδανικές και αυτό διατηρήθηκε για κάποια χρόνια.

Η αποκάλυψη της Λίτσας Γιαγκούση για τις σχέσεις της με το Δάντη στο παρελθόν

Με τον Χρήστο Δάντη είστε φίλοι πια έχετε γνωρίσει και τη σύντροφό του την Ασημίνα Χατζηανδρέου έτσι δεν είναι;

Ναι, βέβαια. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να μην έχω σχέση με τον Χρήστο. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει είναι τρελό να μην τον ξέρεις μετά.

Παρότι το διαζύγιο σας δεν ήταν εύκολο…

Ναι δεν ήταν εύκολο και δεν μιλούσαμε για περίπου δέκα χρόνια, δεν είχαμε κάποια επαφή. Μετά όμως προέκυψε και το θέλαμε και οι δυο.

Βιώσατε σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, ευτυχώς. Τέτοια έντονα πράγματα όχι. Τώρα μικροσυμπεριφορές ανάρμοστες εντάξει έχουν συμβεί κάποιες φορές. Δεν ήταν κάποιο άγαρμπο πέσιμο και το προσπερνούσα ή το χειριζόμουν όπως ένιωθα.

 Η Λίτσα Γιαγκούση συγκλονίζει για τις απώλειες που της στοίχησαν

NDP

Η εξομολόγηση της Γιαγκούση για την άμβλωση που έκανε

Μάλιστα στο ίδιο περιοδικό και δημοσιογράφο η Γιαγκούση είχε μιλήσει για το κομμάτι της μητρότητας και την άμβλωση, που είχε κάνει:

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του δίνει ενέργεια ο έρωτας. Νιώθεις ότι δεν πατάς στη γη.

Ποιο είναι το μυστικό σας με τον σύζυγο σας τον Μανώλη που ο γάμος σας έχει καταφέρει να αντέξει στον χρόνο;

Η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Περνάμε όμορφα και χωρίς παρέα, γελάμε πολύ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα γιατί και ο Μανώλης είναι της δουλειάς και είμαστε όλη μέρα μες στη μουσική. Τον ακούω να παίζει και τραγουδάω και εγώ.

Τι θαυμάζετε περισσότερο σε εκείνον;

Πολλά πράγματα. Είναι πανέξυπνος, πνευματώδης και πολύ καλής πάστας άνθρωπος. Είναι πολύ καλός μουσικός και μου αρέσει που αγαπάει τόσο πολύ το μπουζούκι, είναι η ζωή του και είναι από τους καλύτερους.

Υπήρξε κάτι που σας έδεσε μαζί του ακόμη περισσότερο;

Το ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε χώρια, ενώ έχουμε χωρίσει δυο φορές.

Ένα παιδί σας λείπει;

Δεν μου λείπει γιατί μάλλον δεν το έχω ζήσει και σου λείπει κάτι μόνο όταν το έχεις ζήσει. Έχω όλα αυτά τα ζωάκια μέσα στο σπίτι που είναι η ζωή μου και το υποκαθιστούν αν όχι αντικαθιστούν.

Αρκετές διάσημες γυναίκες έχουν αποκαλύψει πως κάποια στιγμή στη ζωή τους προχώρησαν σε άμβλωση. Συνέβη αυτό σε εσάς;

Ναι το έχω κάνει και είναι ένα «αγκάθι».

Λίτσα Γιαγκούση

ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - eurokinisi