Εξελίξεις με το ατύχημα της Βάσως Λασκαράκη - Έγινε γνωστό από το σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο

Το βίντεο, που δημοσίευσε ο ίδιος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βάσω Λασκαράκη στο instagram είχε γίνει γνωστό, πως η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο πόδι της, το οποίο και χτύπησε μέσα στο σπίτι (δείτε εδώ βίντεο με το χτύπημα).

Στη συνέχεια, όπως είναι φυσικό πήγαν πίσω όλες οι υποχρεώσεις της, που έχουν να κάνουν με το παιδί, το σπίτι αλλά και τα επαγγελματικά, αφού η Βάσω Λασκαράκη καλά καλά δε μπορούσε να περπατήσει!

Το update για την κατάσταση του ποδιού της έγινε μέσα από την νέα ανάρτηση, που έκανε ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος με τον ίδιο να δημοσιεύει τη Δευτέρα 27/3 ένα βίντεο με την ηθοποιό στην προσπάθεια να περπατήσει με πατερίτσες.

Το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη με τις πατερίτσες

Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Λασκαράκη για τη σχέση της με το Σουλτάτο

Την Τρίτη 21/2 η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή της και για τη σχέση με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

«Επειδή είμαστε και οι δύο πολύ διαφορετικοί, βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Ο Λευτέρης τα βλέπει όλα σε κουτάκια και μερικές φορές κάθομαι και κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου. Είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο καλά. Δηλαδή τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα γιατί δένεσαι με τον άλλον και με άλλες καταστάσεις, με πολλές κουβέντες, με συζητήσεις για τα λάθη του παρελθόντος και τα δικά του και τα δικά μου και τα παιδιά μας. Οπότε υπάρχει πολύ συζήτηση και εξέλιξη.

Με τον άλλον άνθρωπο έχεις μπει στη διαδικασία για να χτίσεις κάτι από την αρχή, ξέροντας ότι έχεις κάνει λάθη. Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε κάνει κάποια λάθη. Είναι πια γνωστό. Λέμε ότι τα κάναμε όπως τα κάναμε, αλλά θα τα βάλουμε κάτω και θα πούμε εγώ έχω αυτό και αυτό. Έχουμε πίσω μας παιδιά, οικογένειες, δεν είναι κάτι κρυφό», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη