Κώστας Κόκλας: «Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι...» - Συγκινεί η εξομολόγηση του ηθοποιού

«Αγάπησα τις γυναίκες εξαιτίας της μητέρας μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κώστας Κόκλας: «Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι...» - Συγκινεί η εξομολόγηση του ηθοποιού

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική του πορεία, την τηλεοπτική επιτυχία, "Εγκλήματα", αλλά και την σχέση του με τον γιό του.

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε και στην μητέρα του, η οποία ήταν ένας βασικός άνθρωπος που επηρέασε την άποψη του για τον τρόπο, που πρέπει όλοι οι άνδρες να έχουν για τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: «Αχ βρε γύπα Κόκλα...» - Αδιανόητο περιστατικό με τη Ναταλία Αργυράκη και τον ηθοποιό στον αέρα του ALPHA

Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα για τις γυναίκες και όχι μόνο

«Η διάθεση μου να παίξω θέατρο άρχισε να φαίνεται μετά την εφηβεία στη Ζάκυνθο. Τα Εγκλήματα καθορίσαν το χιούμορ μας για τα επόμενα 20 χρόνια. Όπου και αν πηγαίνω υπάρχει μια Σωσώ, ένας Αλέκος και μια Φλώρα», είπε στην αρχή ο Κώστας Κόκλας.

«Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σίριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια. Όσο μεγαλώνει ο γιος μου ο Δημήτρης μοιάζουμε. Πιο μικρός έμοιαζε στη μαμά του. Με τον πατέρα μου κάναμε παρέα με τον δικό μας τρόπο, διαφορετικό από αυτόν που έχω εγώ με τον γιο μου. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φιλία με το παιδί σου. Ξέρω μέχρι που πρέπει να φτάσει η αγάπη! Δεν έχει όριο», συνέχισε.

«Αγάπησα τις γυναίκες εξαιτίας της μητέρας μου. Ήταν μια πολύ τρυφερή γυναίκα, με πολύ επιβλητική παρουσία. Είναι ωραίο να αγαπάς και να εκτιμάς τις γυναίκες. Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι κόρες μας», ανέφερε ο ηθοποιός.