Τροχαίο 22χρονης: Την αποχαιρέτησαν με το ''Σήμερα γάμος γίνεται'' - Σπαρακτικές εικόνες από το τελευταίο αντίο

Στην Κρήτη η κηδεία της Πέννυς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τροχαίο 22χρονης: Την αποχαιρέτησαν με το ''Σήμερα γάμος γίνεται'' - Σπαρακτικές εικόνες από το τελευταίο αντίο

Το βράδυ του Σαββάτου 25/3 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή η 22χρονη Πέννυ σε επαρχιακό δρόμο της Κρήτης με την κοπέλα να είναι συνοδηγός σε αμάξι, που οδηγούσε φίλη της, όσο εκείνη δε φορούσε ζώνη ασφαλείας ως επιβάτης αυτού.

Μέσα από τις πληροφορίες, που γίνονται γνωστές το κορίτσι ήταν αθλήτρια και προπονήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης και μάλιστα είχε όνειρα για το μέλλον της μαζί με το σύντροφο, που αναμενόταν να παντρευτεί.

Δείτε εδώ επίσης: Πέθανε σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης - Ήταν διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Πλάνα από το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης

Το τελευταίο αντίο στο κορίτσι, που έφυγε τόσο νωρίς σε τροχαίο ειπώθηκε τη Δευτέρα 27/3 στην Κρήτη με το T-live να καλύπτει το ρεπορτάζ στο σημείο. Οι πρώτες εικόνες είναι σπαρακτικές μιας και η κηδεία έγινε σύμφωνα με τα έθιμα, που ακολουθούν για μία ανύπαντρη κοπέλα.

Οι δηλώσεις της μητέρας της άτυχης κοπέλας

Η οικογένεια της κοπέλας παραμένει συγκλονισμένη με το τροχαίο και το θάνατο της 22χρονης κοπέλας με τη μητέρα της να κάνει σπαρακτικές δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Mega:

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια και ήτανε μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγε, δεν ήτανε σημείο αυτό για φύγει κάποιος. Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέραν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα της 22χρονης.