Καλύτερα δε γίνεται: Έδωσε τέλος στις φήμες - Η αποκάλυψη της Γερμανού για την ομάδα της στον Alpha

Σχετικά με την επόμενη σεζόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Έδωσε τέλος στις φήμες - Η αποκάλυψη της Γερμανού για την ομάδα της στον Alpha

Σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά και τη σεζόν 2023-24 έχουμε ήδη αρχίσει να ακούμε τι θα συμβεί με τα προγράμματα, που θα πάρουν το πράσινο φως και μάλιστα ένα από αυτά είναι με βεβαιότητα το Καλύτερα δε γίνεται, που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον Alpha και έτσι όλα είναι στρωμένα, ώστε να λέει καλησπέρα και του χρόνου στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου (δείτε εδώ πότε θα ρίξει φέτος αυλαία η εκπομπή).

H αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τους συνεργάτες της του χρόνου

Για όσους αναρωτιούνται για την ομάδα της Ναταλίας μέσα από ένα pol, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η ίδια απάντησε, πως δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει κανέναν συνεργάτη της από το πάνελ!

Καλύτερα δε γίνεται - Γερμανού

Το δημόσιο ευχαριστώ στο κοινό της Γερμανού στο κοινό της

Πρώτη με διαφορά βγήκε η Γερμανού και η εκπομπή της το Σάββατο 25/2 με το 22,7% και έτσι η ίδια δε μπόρεσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο για την προτίμηση, που έδειξε για άλλη μια φορά στο πρόσωπό της.

«To “Me, Myself & I” λέγαμε από χθες με τον Ηλία το Μακρίδη - καλησπέρα καταρχάς - το μουσικό μας επιμελητή να το βάλουμε ως έναρξη, αστειευόμενοι ότι τριήμερο Καθαράς Δευτέρας “Ποιος μας βλέπει; Εμείς και εμείς”. Όμως διαψευστήκαμε παίρνοντας τις σημερινές τηλεθεάσεις μετρήσεις, όπως θέλετε πείτε το.

Οπότε σας χρωστάμε καταρχάς ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, για την παρέα σας, για όλα. Τίποτα δε θεωρούμε δεδομένο σε αυτή τη ζωή και ποτέ δε θα το θεωρήσουμε δεδομένο, όσα χρόνια κι αν αξιωθούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά, τα παιδιά πολύ περισσότερα από εμένα γιατί είναι πού μικρότερα σε ηλικία και τώρα ξεκινάνε να λάμπουν σαν αστέρια. Οπότε το ευχαριστώ είναι μέσα από την καρδιά μας», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.