My style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ Δεσποτοπούλου - Η απόφαση που έχει πάρει

Τα σχόλια των υπόλοιπων κοριτσιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ Δεσποτοπούλου - Η απόφαση που έχει πάρει

Τη Δευτέρα 27/3 στο My style rocks είδαμε πολλά και διαφορετικά looks, τις κριτικές των κοριτσιών μεταξύ τους αλλά και την άποψη των κριτών για όλα αυτά, που επέλεξαν οι διαγωνιζόμενες να φορέσουν στην αρχή αυτή της εβδομάδας.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου με τη σειρά της έβαλε ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του κίτρινου με το Στέλιο Κουδουνάρη να την σχολιάζει με έντονα σχόλια. Η ίδια λοιπόν, που έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά έβαλε τα κλάματα (δείτε εδώ τη φορά που έκλαιγε πάλι με λυγμούς), φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να δηλώνει, πως θέλει να αποχωρήσει.

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ Δεσποτοπούλου στο My style rocks

«Ντάξει απλά θεωρώ, ότι κάνω πάρα πολλή προσπάθεια, θεωρώ ότι εμένα μου αρέσουν, τα βάζω προφανώς και θεωρώ ότι παντρεύονται ωραία στα δικά μου τα μάτια. Δεν το καταφέρνουμε αυτό τις τελευταίες ημέρες και πλέον νιώθω, ότι δεν με αντιπροσωπεύει άλλο αυτό το παιχνίδι.

Είμαι ένας άνθρωπος, που αγαπάει πάρα πολύ τις γυναίκες, έχω μεγαλώσει με πάρα πολλές γυναίκες και εδώ μέσα κοιτάμε η μία να φάει την άλλη. Το περιβάλλον είναι πολύ τοξικό για μένα και δε με αφήνει να χαλαρώσω και να περάσω καλά.

Αν δεν περνάω καλά κάπου, όσο ωραία outfit και να κάνω δε μπορώ να βρίσκομαι εδώ. Είναι ότι δεν περνάω καλά, ναι...», είπε η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Νωρίτερα γνωρίσαμε τη νέα παίκτρια

Στην αρχή του show την είσοδό της έκανε η Πόπη Παγούδη από τη Χίο σε ηλικία 24 ετών. Η κοπέλα έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα και τα social media και μάλιστα δηλώνει επιχειρηματίας, αφού έχει στην κατοχή της δύο καταστήματα σχετικά με τα ρούχα και τη μόδα.