Δεν έχει να κάνει με το τραγούδι - Πολύ ευχάριστα νέα για το Σάκη Ρουβά

Η ανάρτησή του στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να διακρίνεται όλα αυτά τα χρόνια για την πορεία και την καριέρα, που έχει κάνει στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ωστόσο τα ταλέντα του είναι πολλά και δε σταματάνε μόνο στα καλλιτεχνικά και στο τραγούδι.

Μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις, που κάνει εκεί ο Ρουβάς συχνά μας δείχνει κομμάτια από την καθημερινότητά του, τη ζωή του στο σπίτι, αλλά και όλες τις δραστηριότητες, που επιλέγει να κάνει με τα παιδιά του.

Ο αθλητισμός κατέχει και αυτός μέρος της ζωής του και μάλιστα έχει ως αγαπημένο του χόμπι το βραζιλιάνικο ζίου - ζίτσου. Πιο αναλυτικά μέσα από ένα post, που έκανε ο Σάκης στο instagram το Σάββατο 25/3 έκανε γνωστό, πως ασχολείται σοβαρά με αυτό, αφού πήρε μία νέα ζώνη (δείτε εδώ το μικρότερο αδερφό του τραγουδιστή).

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τη νέα του κατάκτηση

«Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη στο brazilian jiu jitsu, όσο για την προσπάθεια, τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που ανταμείβονται. Δε σταματώ στιγμή, όσο κι αν περνούν τα χρονιά, να αισθάνομαι μαθητής που έχει τόσα πολλά να μάθει και να ανακαλύψει, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Το τρυφερό βίντεο που αφιέρωσε ο Ρουβάς στη Ζυγούλη

Το ποσό αγαπημένοι παραμένουν οι Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς αποδείχθηκε για άλλη μια φορά μέσα από το τρυφερό βίντεο, που ανήρτησε ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο instagram εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου (14/2).

Δεν είναι μόνο το τρυφερό βίντεο, που αφιέρωσε ο κούκλος τραγουδιστής στην καλή του, αλλά και η λεζάντα, που επέλεξε να γράψει για εκείνη!

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες@katiazygouli», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.