Της τραγουδούσε και από πίσω ακουγόταν το κλάμα της - Η συγκινητική αφιέρωση του Ίαν Στρατή στην κόρη του

Από πίσω ψιθύριζε και η Μαίρη Συνατσάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζονται με τους φίλους τους στα social media πολύ όμορφες αναρτήσεις, ωστόσο καμία δε συγκρίνεται πια με αυτές, που κάνουν από την ημέρα, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η κόρη τους λοιπόν είναι ένας επιπλέον και πολύ βασικός λόγος για να χαμογελούν και μάλιστα την Κυριακή 26/3 το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το όνομα, που αναμένεται να της δώσουν (δείτε το εδώ).

Μέσα από ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε ο Ίαν τη Δευτέρα 27/3 αποφάσισε να τραγουδήσει ένα κομμάτι, που περιλαμβάνει το όνομα ''Ολίβια'' αυτό δηλαδή της κόρης του, ενώ από πίσω ακούγεται το κλάμα της αλλά και η φωνή της Συνατσάκη.

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Ίαν Στρατής στην κόρη του

«I found her. (“Something Like Olivia” by @johnmayer - backing vocals: the family)», έγραψε ο Ίαν Στρατής.

Η πρώτη κοινή και δημόσια εμφάνιση Συνατσάκη & Στρατή μετά τη γέννα

To βράδυ της Πέμπτης 9/3 η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να αφήσει για λίγο το παιδάκι της και να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Ίαν Στρατή δίνοντας το παρόν στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Στα 4» η οποία θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+.

Πιο αναλυτικά, η προβολή έγινε στο The mall athens με το ζευγάρι να φωτογραφίζεται μεταξύ άλλων λαμπερών προσώπων στον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr, που ήταν στο σημείο και φυσικά απαθανάτισε τη Μαίρη και τον Ίαν (δείτε εδώ την πρώτη φορά που ο Ίαν έμεινε μόνος του με το μωρό).

Οι δύο τους λοιπόν ήταν λαμπεροί και χαμογελαστοί με την διάθεση τους να είναι εμφανώς αλλαγμένη από την ημέρα, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς, κρατώντας στα χέρια τους την πρώτη τους κόρη.

Συνατσάκη - Iαν