Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Πέτρου Κουσουλού - Μένει ή φεύγει από το STAR;

Για την ώρα είναι στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και έτσι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις των προσώπων, που εργάζονται στο μέσο για το αν θα συνεχίσουν στα προγράμματα, που τους βλέπουμε ή αν θα κάνουν μεταγραφές.

Ο Πέτρος Κουσουλός ανήκει στο Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend σχετικά με το αν θα είναι και του χρόνου στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Ο δημοσιογράφος δεν απέφυγε το θέμα του τηλεοπτικού του μέλλοντος, ωστόσο έκανε σαφές, πως δίνει προτεραιότητα στο κανάλι, που έχει συμβόλαιο ενώ παράλληλα όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις του για τον Αλέξη Κούγια).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Η τηλεόραση είναι ένας ζωντανός οργανισμός, γίνονται και λέγονται πολλά, εγώ κρατάω μικρό καλάθι, να σου πω σε όλα αυτά, τα οποία ακούω. Νομίζω ότι ο καθένας θα πρέπει να επιλέγει στην τηλεόραση, αυτό το οποίο είναι το καλύτερο για εκείνον και τα κανάλια θα πρέπει να επιλέγουν προϊόντα, τα οποία τους εξυπηρετούν!

Κανείς δεν ξέρει (αν θα παραμείνω στο δυναμικό του Star). Ντάξει υπάρχει ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εκπομπή και τη συνεργασία με τη Ζήνα Κουτσελίνη ούτως ή άλλως και νομίζω ότι είναι μια εκπομπή, που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που κάνω», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Οι δηλώσεις τος Κουσουλού για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/3 ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός εκδότης και αστυνομικός συντάκτης μίλησε για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία, τις πρώτες δημοσιογραφικές του «ανησυχίες», την εφηβεία του ως «αναρχοαυτόνομος», τις σπουδές στο εξωτερικό και την πρακτική του σε εφημερίδες. Παράλληλα ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε και στη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δεν περιγράφεται...Ήταν μεγάλο σοκ και πραγματικά ταράζεσαι. Ταράχτηκα πάρα πολύ τότε, ταραχτήκαμε όλοι τότε και ήταν η πιο δύσκολη περίοδος, ας πούμε της ζωής μου γενικότερα, της επαγγελματικής και της προσωπικής, γιατί όταν ζεις και βιώνεις μια τέτοια απώλεια, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις κι ακόμα δεν το έχουμε ξεπεράσει να σου πω την αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός