«Για να μη λέω τα ίδια...» - Το ξεκαθάρισμα της Χαράς Παππά για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας

Έχει μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη και τις κρίσεις άγχους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χαρά Παππά είναι ένα από τα μοντέλα, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και μάλιστα η ίδια απασχόλησε το κοινό τόσο την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με το χαρακτήρα, που έδειξε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, αλλά και στη συνέχεια της.

Το μοντέλο συνεχίζει και εργάζεται στο χώρο, ενώ παραμένει και πολύ ενεργή στα social media, εκεί από όπου μοιράζεται πολλά κομμάτια της προσωπικής της ζωής αλλά και της προσωπικότητάς της.

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι, που δεν έχει κρύψει η Παππά έχει να κάνει με τη μάχη, που έδωσε με την κατάθλιψη (δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις της) και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 27/3 μέσα από ένα insta story έκανε γνωστή την τωρινή κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Η απάντηση της Χαράς Παππά για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας

«Είμαι όντως πολύ καλά! Για να μη λέω τα ίδια, το άγχος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι πάντα εδώ να με παιδεύει... Αλλά έχω καταφέρει να μην του επιτρέπω πολύ να με «παίρνει» από τις καλές στιγμές!

Είναι όμως μία καλή περίοδος, τρώω καλά, γυμνάζομαι, κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, έχω βάλει προτεραιότητα τις ανάγκες μου για να μπορώ να είμαι εντάξει και στις ανάγκες των άλλων!

Και έχω τον πιο απίστευτο άνθρωπο δίπλα μου, που κάνει το είναι inner child μου να νιώθει ασφάλεια... και με κάνει να αντέχω και να θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι σε έναν καλύτερο άνθρωπο», έγραψε η Χαρά Παππά.

Χαρά Παππά
harapappa - instagram

Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει άλλη μία σχετική ανάρτηση

«Χθες. για άλλη μια φορά υπέφερα από τις ημικρανίες μου. Ήταν πολύ πιεστικές οι τελευταίες εβδομάδες αλλά, όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα. Είναι πολύ όμορφο να είσαι υγιής και σε θέση να ανταπεξέλθεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.

Χαρά Παππά