«Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό! Δεν...» - Συγκλονίζει η Χαρά Παππά για την μάχη της με την κατάθλιψη

«Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό! Δεν...» - Συγκλονίζει η Χαρά Παππά για την μάχη της με την κατάθλιψη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Χαρά Παππά, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, την απόφαση να πάει στο GNTM αλλά και για την συγκατοίκηση με τον σύντροφό της (δείτε τον εδώ).

Οι δηλώσεις της Χαράς Παππά

«Ο λόγος που ασχολήθηκα με την υποκριτική είναι γιατί μου αρέσει να μπαίνω σε ρόλους. Θα μου άρεσε να κάνω μαθήματα υποκριτικής ή σπουδές. Νομίζω ότι είναι το επόμενο βήμα από το μοντελινγκ. Πάλι μπαίνεις σε ρόλους… Το χειρότερό μου ελάττωμα είναι η τελειομανία μου. Μπλοκάρω. Με αγχώνει πάρα πολύ.

Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου.

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή. Νομίζω ότι την περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου.

Η αλήθεια είναι ότι με τον Στέφανο συγκατοικήσαμε από την αρχή. Μένουμε στο σπίτι μου», είπε το όμορφο μοντέλο.

Η συγκίνησή της στον αέρα του Πρωινού

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Χαρά Παππά προκειμένου να σχολιάσει τα όσα είδαμε στο (20/9) επεισόδιο του GNTM 4. Μάλιστα, κάποια στιγμή συνομίλησε με την πρώην συμπαίκτριά της, Κατερίνα Βισέρη, η οποία έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία και με αφορμή αυτό ξέσπασε σε κλάματα για τη δική της μάχη με την κατάθλιψη.

Η Χαρά Παππά έχει παραδεχθεί ξανά πως είχε βιώσει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της και σήμερα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της ξέσπασε σε κλάματα χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει.

«Περνούσα κατάθλιψη αλλά δεν το είχα αναγνωρίσει. Δεν ήμουν καλά. Νόμιζα ότι μου είναι εύκολο επειδή μιλάω ανοιχτά γι΄αυτό στα social media αλλά είναι διαφορετικό όταν το βγάζω προς τα έξω και με ακούω να το λέω», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.