«Με σόκαρε στην τηλεόραση πάρα πολύ που...» - Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για την περίοδο που ήταν παρουσιαστής

Έσπασε την σιωπή του για πρώτη φορά

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με σόκαρε στην τηλεόραση πάρα πολύ που...» - Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για την περίοδο που ήταν παρουσιαστής

Το βράδυ της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2 night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο στην εκπομπή του ΑΝΤ1, για τα σχόλια του, που ορισμένες φορές δε διστάζει να εκφράσει την άποψη του για οποιοδήποτε θέμα, την φετινή συμμετοχή του σε διάφορες ελληνικές τηλεοπτικές και όχι μόνο επιτυχίες, αλλά είπε και για την τηλεοπτική του εμπειρία από τα τηλεοπτικά πλατό, που τον είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάσε επίσης: «Όχι, ο Χριστός και η Παναγία...» - Σε μεγάλη αμηχανία ο Κρατερός σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου

Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για την επαγγελματική του πορεία και επιτυχία

«Τα πρώτα 10 χρόνια που δούλευα και ζούσα από αυτή τη δουλειά μέχρι να πάρω και τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο είχα την αγωνία “θα γίνω ηθοποιός;”, “θα κάνω αυτή τη δουλειά;”», ξεκίνησε να λέει ο ηθοποιός του ΑΝΤ1.

«Με πειράζει που εδώ και μία 30ετία, 40ετία ζούμε με πάρα πολλά ψέματα, υποκρισία, αδιαφορία χωρίς να είμαστε άμοιροι ευθυνών και έχουμε βρεθεί σε μία άσχημη κατάσταση και είναι το τέλος της ανθρωπότητας. Από τη στιγμή που έχουμε σταματήσει να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον έχουμε ορίσει μία ημερομηνία λήξης», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Με σόκαρε στην τηλεόραση πάρα πολύ άνθρωποι να προσπαθούν με πάρα πολύ περίεργο τρόπο να προσπαθούν να κάνουν ή να μην κάνουν τη δουλειά ενώ είχαμε έναν κοινό στόχο. Εμείς οι ηθοποιοί έχουμε μάθει να δουλεύουμε ομαδικά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη δουλειά αλλά τη θέση, σε όλα τα επαγγέλματα ισχύει αυτό. και οι πολιτικοί μας έτσι είναι», εξομολογήθηκε ο ίδιος.