«Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά μετά την αποχώρησή της

«Θεωρώ ότι όταν εργάζεσαι κάπου, πρέπει να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά μετά την αποχώρησή της

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, εντόπισε την Δανάη Μπάρκα στο αυτοκίνητό της και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας που πρόκειται για μία περίοδο συζητήσεων και αποφάσεων στα κανάλια.

Η ίδια, λοιπόν, εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει στη θέση της παρουσιάστριας στο Πάμε Δανάη, προς το παρόν, διότι έχει δεθεί με την ομάδα της και περνάει πολύ καλά με αυτό που κάνει, ενώ θεωρεί ότι αυτό βγαίνει προς τα έξω και ο κόσμος έχει "αγκαλιάσει" την προσπάθειά τους.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Τα λόγια της, όμως, στάθηκαν ως αφορμή να προχωρήσει η Φαίη Σκορδά σε μία δική της εξομολόγηση σχετικά με την περίοδο που είχε πάρει την απόφαση να φύγει από το κανάλι του ΑΝΤ1, την οποία οριστικοποίησε με συνοπτικές διαδικασίες.

«Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που απαντάει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι όταν εργάζεσαι κάπου, πρέπει να τιμάς και τους ανθρώπους που σου έδωσαν την ευκαιρία, εκτός κι αν κάτι έχει γίνει που καλύτερα να φύγεις εκείνη την ώρα, παρά να κάθεσαι και να αφήνεις υπονοούμενα », δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια (δείτε εδώ πώς ήταν το 2013 όταν βγήκε για πρώτη φορά στο Πρωινό).