Δεν την αφήνει να πάρει ανάσα ο Πολυχρονιάδης - Η Μελίνα Νικολαΐδη σηκώνει βάρη υπό την επίβλεψη του καλού της

Ετοιμάζει κορμί για το καλοκαίρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Η Μελίνα Νικολαϊδη, η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι γνωστό, πως το τελευταίο διάστημα μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας, αφού από τη μία την απασχολεί το μέλλον και οι σπουδές της και από την άλλη δε μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα.

Ο λόγος για τα μάτια του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ πως γνωρίστηκαν), με τον οποίο το κορίτσι είναι πολύ καλά, κάτι που δεν κρύβεται αν λάβουμε υπόψιν τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η έντονη γυμναστική που κάνει η Μελίνα Νικολαΐδη με το σύντροφό της

Αυτήν την περίοδο η Μελίνα είναι και πάλι στην Ελλάδα και μάλιστα εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες του καλού της, ως γυμναστής. Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram κάνει γνωστό, πως όχι μόνο ετοιμάζει την κοπέλα του για το καλοκαίρι, αλλά και πως της δίνει να σηκώσει βάρη.

Το σχόλιο του Πολυχρονιάδη σε φωτογραφία της Μελίνας

Η νεαρή κοπέλα από το Σεπτέμβρη του 2022 έχει ανοίξει τα φτερά παίρνοντας την απόφαση να φύγει στο Λονδίνο για σπουδές ακολουθώντας την τέχνη, που αγαπάει με αυτή να έχει να κάνει με τα καλλιτεχνικά, μιας και υπάρχει και το DNA από πίσω.

Όσο λοιπόν η Μελίνα φροντίζει για το μέλλον της είδε παράλληλα να της χτυπάει την πόρτα ο έρωτας, με την ίδια να μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας για τα μάτια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη!

Το ζευγάρι μετράει κάποιους μήνες κοινής σχέσης και μάλιστα το πόσο καλά είναι αποτυπώνεται στα social media, με το πρόσφατο σχόλιο του γυμναστή σε φωτογραφία, που δημοσίευσε η Μελίνα τη Δευτέρα 20/3 στο instagram να λέει πολλά (δείτε εδώ τη Μελίνα να λιώνει στο γυμναστήριο του καλού της).

Νικολαιδη - Πολυχρονιάδης