«Αισθάνθηκα τέτοιον φόβο ότι θα φάω ξύλο που ζήτησα να με φυγαδεύσουν» - Σοκαρισμένοι στον αέρα του Super Κατερίνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Το άγνωστο περιστατικό έξω από το STAR

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αισθάνθηκα τέτοιον φόβο ότι θα φάω ξύλο που ζήτησα να με φυγαδεύσουν» - Σοκαρισμένοι στον αέρα του Super Κατερίνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 28/3 προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Παντελής Τουτουντζής σε γνωστό περιοδικό και με αφορμή τα λόγια του, τα οποία αφορούσαν τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το bullying που αντιμετώπισε στην κλειστή κοινωνία όπου μεγάλωσε, αλλά και το πως αυτό εξελίχθηκε όσο μεγάλωνε και ο ίδιος, ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που έζησε όσο βρισκόταν στο κανάλι του STAR, όπου έφτασε στο σημείο να φοβάται ότι θα τον ξυλοκοπήσουν λόγω των προτιμήσεών του και της προσωπικής του ζωής (δείτε εδώ πώς το εξέθεσε ο Γκουντάρας για το γεγονός πως είχε αεριστεί μπροστά του).

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου για το περιστατικό που έζησε έξω από το STAR

«Θέλω να ξέρετε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και τώρα. Ξέρω τι λέτε ότι έχουμε προχωρήσει. Εγώ θα σας πω ότι δεν έχω δεχθεί ποτέ bullying στη ζωή μου, επειδή ήμουν ένα παιδί από μια καλοβαλμένη οικογένεια και γενικά είχαμε και το πρόβλημα του αδελφού μου από νωρίς, οπότε δεν έχω δεχθεί bullying», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να σας πως όμως ότι έχω νιώσει φόβο και τον ένιωσα πολύ μεγάλος, όταν δούλευα στο ΦΜ Live και θα σας πω πότε. Όταν στις εκλογές είχαμε καλέσει τότε, επειδή έπρεπε να είναι όλα τα κόμματα, κάποιους εκπρόσωπους από το γνωστό κόμμα που δεν είναι τώρα στη Βουλή, δεν θέλω καν να πω το όνομα του κόμματος.

Από το βλέμμα που έριξαν σε μένα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο αισθάνθηκα τέτοιον φόβο ότι, αν προχωρήσω και βγω έξω από το Star που ήμουν τότε, θα φάω ξύλο, που ζήτησα από τους σεκιούριτι να με φυγαδεύσουν».

«Αυτό έγινε σε ηλικία 35 ετών και παραπάνω μπορεί να ήμουν, μπορεί να ήμουν και 38 δεν το θυμάμαι καλά. Στο "σπίτι" μου, παιδιά. Εγώ στο Star δούλευα 10 χρόνια και το ένιωθα σπίτι μου και τελείωνε η μια εκπομπή, το ΦΜ Live και έδινε πάσα στις ειδήσεις και έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να βγουν όπως όριζε ο νόμος στο δελτίο ειδήσεων. Είναι νοοτροπία, είναι άνθρωποι όπως όλοι μας και δεν σου λέω οι πολιτικοί, οι άνθρωποι που τους συνόδευαν», κατέληξε.