Τον τραβάνε τα ''Κ'' - Η ξανθιά γυναίκα που έχει στο πλευρό ο Τσαγκρίδης μετά το χωρισμό από την Καινούργιου

Η κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φίλιππος Τσαγκρίδης - Instagram
Φίλιππος Τσαγκρίδης - Instagram

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα πρόσωπο, που μας είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν μιας η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου είχε βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα ο χωρισμός τους στη συνέχεια απασχόλησε εξίσου.

Το πρώην ζευγάρι δεν ξέρουμε αν σήμερα έχει επαφές, η παρουσιάστρια ωστόσο συχνά επιλέγει να αναφερθεί σε αυτόν, όταν πρόκειται να κάνει νύξη σε συντρόφους του παρελθόντος.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά της Κατερίνας Καινούργιου αυτά είναι ασαφή, για του Φίλιππου ωστόσο έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη, πως έχει μια νέα γυναίκα στο πλευρό του (δείτε εδώ το σχόλιο της Καινούργιου σε φωτογραφία του Φίλιππου)

Η νέα φωτογραφία με τη φημολογούμενη σύντροφο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Ο λόγος για την κυρία, που βλέπουμε στο παρακάτω repost, που έκανε ο επιχειρηματίας ποζάροντας μαζί με τη Κάθριν Εμπειρίκου. Η γυναίκα αποτελεί γόνο εφοπλιστών και μάλιστα έχει μεγάλη αγάπη για την τέχνη κάτι, που λογικά τη συνδέει με τον Τσαγκρίδη.

Τσαγκ΄ριδης σχέση

Η σπόντα της Καινούργιου για την Φαίη και τον πρώην της, Τσαγκρίδη

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα φτερνίστηκε στον αέρα και αμέσως οι συνεργάτες της έπαιξαν το παιχνίδι με τους αριθμούς και της έδωσαν έναν τριψήφιο, ο οποίος συμβολίζει υποτίθεται το γράμμα ενός ονόματος το οποίο την σκέφτεται.

Έτσι, εκείνη έκανε τους υπολογισμούς της και κατέληξε στο συμπέρασμα πως αυτός που την σκέφτεται είναι κάποιος που το όνομά του ξεκινάει με "Φ". Δεν της ήρθαν πολλά πρόσωπα στο μυαλό, με αποτέλεσμα να θεωρήσει, πως η Φαίη Σκορδά είναι εκείνη που την έχει στο μυαλό της, ενώ όταν τη ρώτησαν για αντρικό όνομα το έπαιξε ανήξερη, καθώς ο πρώην της ονομάζεται Φίλιππος Τσαγκρίδης .

«Φ όπως λέμε Φίφης; Όπως λέμε Φαίη; Θα με σκέφτεται η Σκορδά...ντάξει. Μπορεί να με σκέφτεται να με βλέπει τώρα, γιατί έχει τελειώσει η Φαίη. Σε ανδρικό δεν μου Έρχεται κάτι από Φ», είχε πει με χιούμορ η παρουσιάστρια.