Σασμός: Αδελφός γνωστού Υπουργού ο τηλεοπτικός "Πάνος"

Στοίχημα πως δεν το γνωρίζατε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σασμός: Αδελφός γνωστού Υπουργού ο τηλεοπτικός

Το πρωί της Κυριακής (26/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κατα την διάρκεια της στήλης του Χρήστου Κούτρα, έγινε γνωστή μια είδηση για την δραματική σειρά του ALPHA, «Σασμό». Η είδηση αυτή σχετίζονταν με το cast των ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος την εκπομπής αναφέρθηκε σε ένα από τους ηθοποιούς, ο οποίος είναι αδελφός του Υπουργού Επικράτειας της χώρας μας, Γιώργου Γεραπετρίτη. Σας πάει το μυαλό, καθόλου; Μπορεί να μην τον βλέπουμε συνέχεια, στο "γυαλί" την μικρής τηλεόρασης, αλλά ήταν σημαντικός για την εξέλιξη της σειράς.

Επιπλέον, ο ίδιος έχει υποδηθεί και άλλον έναν ρόλο, που στιγμάτισε τους τηλεθεατές, στις "Άγριες Μέλισσες" από τον πρώτο κιόλας κύκλο, που μπορεί ορισμένοι να τον μίσησαν.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Τραγικές ώρες για τον Μαθιό! Η Βασιλική...

Ο ηθοποιός του Σασμού που είναι αδελφός του Υπουργού Επικράτειας, Γιώργου Γεραπετρίτη

Ο λόγος για τον... Μάνο Γεραπετρίτη!

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Γεραπετρίτης υποδύθηκε στον «Σασμό» τον Πάνο, ο οποίος έπεσε νεκρός από τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Ο Αντώνης παθαίνει αμνησία στον Σασμό

Εφιαλτικές μέρες βιώνει στην σειρά του ALPHA, Σασμό, η Μαρίνα μετά τον πυροβολισμό του αγαπημένου της, Αντώνη την ημέρα του γάμου τους και δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του μέχρι να τον δω να ξυπνάει.

Τελικά, όπως φαίνεται, ο Αντώνης θα βγει νικητής από τον θάνατο, ωστόσο, θα τον βρει νέο κακό, τόσο εκείνον όσο και την γυναίκα την ζωή τους, με τον εφιάλτη να μην τελειώνει σύντομα.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός θα ξυπνήσει από την εντατική αλλά με απώλεια μνήμης, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και επίπονα για όλους, μιας και εκείνος δεν θα είναι πια ο ίδιος άνθρωπος... Η Μαρίνα θα είναι σοκαρισμένη και δεν θα μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπός της δεν την αναγνωρίζει και πως είναι μια ξένη πια για εκείνον.

Οι γιατροί, μάλιστα, δεν θα είναι σε θέση να την δώσουν μια απάντηση, για την πλήρη επαναφορά της μνήμης του Αντώνη.... Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, θα έχουμε νέο θάνατο μέχρι το τέλος του 2ου κύκλου!

Ο Αντώνης παθαίνει αμνησία στον Σασμό