«Οι εκλογές θα γίνουν...» - Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«H πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει και η 2η κάλπη πώς θα κυβερνήσει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Οι εκλογές θα γίνουν...» - Η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το πρωί της Τρίτης 28/3 ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην αναγγελία των επόμενων εκλογών, μιλώντας για τα σχέδιά του για την χώρα, επισημαίνοντας τα λάθη που έχουν γίνει και τα οποία επιθυμεί να διορθώσει, ενώ ο ίδιος τόνισε οι πολίτες χρειάζονται σταθερότητα και γι' αυτό οφείλουν να σκεφτούν πολύ καλά πριν ψηφίσουν και δώσουν ένα όνομα στην κάλπη (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός των Παγιδευμένων έχει θέσει υποψηφιότητα).

Πότε θα γίνουν οι εκλογές του 2023

«Οι εκλογές θα γίνουν στην λήξη της τετραετίας την Κυριακή 21 Μαΐου και η δεύτερη αναμέτρηση αν χρειαστεί θα γίνει αρχές Ιουλίου», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «H πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει και η 2η κάλπη πώς θα κυβερνήσει. Σε έναν εξαιρετικά ασταθή κόσμο, η χώρα χρειάζεται σταθερή ηγεσία γι' αυτό και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν για πρωθυπουργό».

Νέες δημοσκοπήσεις σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, μετά την τραγωδία στα Τέμπη!

Στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη, με τουλάχιστον 57 ανθρώπους να έχουν χάσει την ζωή του και αρκετούς ακόμα να έχουν τραυματιστεί, οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και εν όψει εκλογών!

Ενώ όλα έδειχαν πως οδηγούμασταν στις κάλπες στις αρχές Απριλίου το δυστύχημα που συγκλόνισε, όχι μόνο την χώρα μας, αλλά κι όλο τον πλανήτη έφερε τα πάνω κάτω και στο πολιτικό σκηνικό! Η παράταση θεωρείται πλέον δεδομένη και στην κυβέρνηση τρέχουν και δεν φτάνουν. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οριακά θα μπορούσε να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον όλα άλλαξαν.

Μπορεί κυβέρνηση και αντιπολίτευση να περιμένουν τις πανελλαδικές μετρήσεις που θα έχουν αποτυπώσει τα όσα συνέβησαν στα Τέμπη ωστόσο κάποιες μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν αυτό που όλοι θεωρούν δεδομένο. Ότι δηλαδή η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά. Και πως αλλιώς να συμβεί δηλαδή.

Οι μυστικές αυτές δημοσκοπήσεις λοιπόν θέλουν το κόμμα του... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr