Βιαστική με γυαλιά ηλίου - Η πρώτη δήλωση της Τρέμη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με το Μικρούτσικο

Απάντησε κανονικά στην κάμερα του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βιαστική με γυαλιά ηλίου - Η πρώτη δήλωση της Τρέμη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με το Μικρούτσικο

Η Όλγα Τρέμη είναι μία γυναίκα, που γενικότερα μας έχει απασχολήσει μόνο και κυρίως με την καριέρα της στη δημοσιογραφία όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο τελευταία τη βλέπουμε να έχει γίνει θέμα συζήτησης για άλλο λόγο και χωρίς να προκαλέσει η ίδια.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από την πρωτοβουλία του Ανδρέα Μικρούτσικου να αποκαλύψει μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε, πως είχε ερωτική σχέση με την Τρέμη περιγράφοντας μάλιστα πολύ ιδιωτικές τους στιγμές (δείτε εδώ το λόγο, που βγήκαν όλα αυτά προς τα έξω).

Τα αρνητικά σχόλια, που έλαβε η ο παρουσιαστής ήταν πολλά, ωστόσο δηλώσεις από τη δημοσιογράφο δεν είχαμε ακούσει ακόμη, παρά μόνο όσα ανέφεραν άτομα, που έχουν στενή σχέση μαζί της.

Η πρώτη on camera αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τις δηλώσεις του Αδρέα Μικρούτσικου

Την Τρίτη 28/3 η κάμερα του Πρωινού προσέγγισε τη δημοσιογράφο την ώρα, που πήγαινε στην εργασία της με την ίδια να κάνει σαφές - με πολύ ευγενικό τρόπο - πως δε θέλει να κάνει αναφερθεί στο θέμα.

Οι τρεις άντρες που έχει παντρευτεί η δημοσιογράφος

Ο πρώτος της γάμος της Τρέμη ήταν με το Θοδωρή Καλούδη ο οποίος είχε θέση διευθυντή σε εφημερίδες. Μετά τον χωρισμό τους ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά έχοντας στο πλευρό της τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ο οποίος τότε ήταν διευθυντής ειδήσεων στο MEGA και με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί, τον Αλέξανδρο.

Σήμερα σύζυγός της είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Όλγα Τρέμη: Οι τρεις άντρες που παντρεύτηκε

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Όλγα Τρέμη γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Σχολής Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται σε πολύ γνωστές εφημερίδες.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση όπως και η Έλλη Στάη. Καταλήγοντας στο σήμερα η Όλγα Τρέμη έχει χτίσει μια τεράστια τηλεοπτική καριέρα με ισχυρά πρόσωπα του χώρου αλλά και με βάση την κριτική σκέψη των τηλεθεατών να κατατάσσεται ως την καλύτερη του είδους της.

Όλγα Τρέμη: Οι τρεις άντρες που παντρεύτηκε