Το βίντεο μέσα από την φυλακή του πρώην παίκτη ριάλιτι - Έπαιζε κιθάρα και έκανε αφιερώσεις

Είναι ήδη 7 μήνες μέσα και κατηγορείται γιατί "μπούκαρε" μέσα στο Εφετείο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το βίντεο μέσα από την φυλακή του πρώην παίκτη ριάλιτι - Έπαιζε κιθάρα και έκανε αφιερώσεις

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδικτύο ένα βίντεο με ένα πρώην παίκτη ριάλιτι μουσικής, ο οποίος βρίσκεται μέσα στην φυλακή, εδώ και επτά μήνες. Ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι εισέβαλε στο Εφετείο με ένα αυτοκίνητο "φορτωμένο" με 1.200.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000.

Ο Βασίλης Γοργολίτσας, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή στο Greek Idol. Μάλιστα είχε καταφέρει να προβληματίσει αρκετά την κριτική επιτροπή, με τις μουσικές του ικανότητες. Βέβαια, κατά την είσοδο του στο Εφετείο εξετάστηκε και για ναρκωτικές ουσίες, στις οποίες βρέθηκε θετικός και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μερικές ποσότητες κοκαΐνης, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma.

Τον τελευταίο μήνα ο προφυλακιστέος τραγουδιστής, παρέα με μια κιθάρα κάνει βίντεο και να τα δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε επίσης: Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αϊδό που το έπαιζε «πρώτη μούρη» στις Αθηναϊκές πίστες - Αυτός είναι!

Τα βίντεο του πρώην παίκτη ριάλιτι μέσα από την φυλακή

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή του απολογητικού υπομνήματός του, ο 34χρονος αυτοχαρακτηρίστηκε "πολυτοξικομανής" που αδυνατεί να ξεπεράσει την έξη του για τις ουσίες, η οποία τον οδήγησε και στην απόφαση να παραδοθεί στις Αρχές, προκειμένου να σώσει τη ζωή του και την οικογένειά του, όπως ανέφερε.

«Είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και, συγκεκριμένα, πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος που, πραγματικά, η παράδοσή μου στις αρμόδιες Αρχές και επί της ουσίας η επίκλησή μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος, προκειμένου να σώσω την οικογένειά μου και την ίδια μου τη ζωή.

Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές Αρχές τα είχα προμηθευτεί εδώ και αρκετό καιρό και, φυσικά, η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική, με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου, πόσο μάλλον την οικογένειά μου», εξήγησε.

Αναφερόμενος στο περιστατικό «εφόδου» στο Εφετείο τόνισε ότι παραδόθηκε από την πρώτη στιγμή στον ειδικό φρουρό που φυλάσσει τον χώρο των δικαστηρίων, δίνοντάς του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις, δίχως να αποκρύψει τίποτα. Πρόσθεσε, δε, ότι τη στιγμή της παράδοσής του βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

«Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανέναν δισταγμό και ζήτησα τη βοήθειά του» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε υπήρξε γνώριμος των Αρχών, ότι δεν υπήρχε καμιά πληροφορία στη Δίωξη Ναρκωτικών που να τον συνδέει με παρόμοιες υποθέσεις, και ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο.