«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να πλένει...είμαι κάθετος» - Οι δηλώσεις του Αρσενίου για τη σύντροφό του, Λαμπρινή Πλεύρη

Πανευτυχής μετά τον ερχομό του γιου του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να πλένει...είμαι κάθετος» - Οι δηλώσεις του Αρσενίου για τη σύντροφό του, Λαμπρινή Πλεύρη

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και μέσα σε λίγους μήνες η ζωή τους έχει αλλάξει από το καλό στο καλύτερο (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος).

Ο τραγουδιστής παραχώρησε νέες δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 28/3 με τον ίδιο να περιγράφει τα συναισθήματα του τόσο για το παιδί, όσο και τη σχέση με τη σύντροφό του.

Ανάμεσα σε αυτά, που παρέθεσε λοιπόν ο Σάκης ξεχωρίζουν οι θέσεις του για το κομμάτι της οικογένειας τονίζοντας ανοιχτά, πως είναι ''παλαιών αρχών'' και έχει μια συγκεκριμένη άποψη στο μυαλό του για το πως θέλει να είναι η γυναίκα του στο σπίτι τους.

Οι νέες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για την απόκτηση του πρώτου του παιδιού

«Είμαι πολύ χαρούμενος, όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά, καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα, αλλά όποιος δεν το έχει ζήσει, δε μπορεί να καταλάβει .Είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά να σου πω την αλήθεια έλεγα, πως θα είναι, πως θα το χειριστεί, αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι σούπερ μαμά.

Καμί σχέση...Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα η πρώτη μας συνάντηση να καταλήξει να κάνουμε οικογένεια. Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου πολύ, έχει και το όνομά του, θα τον βγάλουμε Κωνσταντίνο Εφρέεμ. Θα γίνει του χρόνου πρώτα ο θεός γάμος και βάπτιση. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν βγήκε και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα πολύ.

Είμαι κάθετος σε αυτό, είμαι παλαιών αρχών και τα έχω πει και με τη Λαμπρινή, ότι η γυναίκα μου θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει και να ξέρει να σιδερώνει και να ξέρει να πλένει, να ξέρει να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της και το παιδί της ασχέτως αν έχει βοήθεια», είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Η πρώτη ανάρτηση της Λαμπρινής Πλεύρη μετά την γέννηση του γιου της

Η νεαρή μανούλα λίγο μετά τη γέννα της δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί!

Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ' 'ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λαμπρινή.

Λαμπρινή Πλεύρη Αρσενίου μωρό

Εξωτερική φωτογραφία: Instagram - Λαμπρινή Πλεύρη