Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αυτό το όνομα δεν είναι...» - Ξέσπασε στον αέρα του "The Mappes Show" κατά των Συνατσάκη και Στρατή

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αυτό το όνομα δεν είναι...» - Ξέσπασε στον αέρα του

Δεν είναι πολλοί οι μήνες που το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή έχει γεμίσει με φωνές, χαρούμενα γέλια και πάρα πολύ αγάπη, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η γνωστή επιχερηματίας με τον τραγουδιστής σχεδόν σε καθημερινή βάση αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα τους, είτε έχει να κάνει με τους ίδιους, είτε με το μωράκι τους.

Έτσι μέσα αό τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μαίρη Συνατσάκη, με ένα πολύ ρομαντικό και γλυκό στιγμιότυπο έκανε γνωστό το όνομα της κόρης της, με τον Ίαν Στρατή - δείτε εδώ την φωτογραφία. Βέβαια, η επιλογή του ονόματος "Ολίβια" είναι κάτι που ξένισε σε μερικούς. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το όνομα την κόρης της Μαίρης Συναντάκη

Στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή "Mappes Show" ο ΔημήτρηςΟυγγαρέζος αναφέρθηκε σε αυτή την επιλογή του ζευγαριού, αρνούμενος στο ότι είναι η σωστή επιλογή ονόματος, διότι το όνομα αυτό δεν είναι χριστιανικό.

Οι νεαροί γονείς θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα από τα ονόματα των παπούδων της οικογέιας, όπως την μαμά της Μαίρης Συνατσάκη, ειρήνη. Εκείνη την ώρα η αδερφή της επιχειρηματία, Αλίκη Συνατσάκη άκουγε την εκπομπή και επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντάς του χιουμοριστικά πως είχαν βρει και χειρότερο όνομα από αυτό

Η πρώτη κοινή και δημόσια εμφάνιση Συνατσάκη & Στρατή μετά τη γέννα

To βράδυ της Πέμπτης 9/3 η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να αφήσει για λίγο το παιδάκι της και να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Ίαν Στρατή δίνοντας το παρόν στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Στα 4» η οποία θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+.

Πιο αναλυτικά, η προβολή έγινε στο The mall athens με το ζευγάρι να φωτογραφίζεται μεταξύ άλλων λαμπερών προσώπων στον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr, που ήταν στο σημείο και φυσικά απαθανάτισε τη Μαίρη και τον Ίαν (δείτε εδώ την πρώτη φορά που ο Ίαν έμεινε μόνος του με το μωρό).

Οι δύο τους λοιπόν ήταν λαμπεροί και χαμογελαστοί με την διάθεση τους να είναι εμφανώς αλλαγμένη από την ημέρα, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς, κρατώντας στα χέρια τους την πρώτη τους κόρη.

Συνατσάκη - Iαν