Γρηγόρης Πετράκος: «Με την Θεοφανία δεν...» - Ο πραγματικό λόγος που δεν έχει παντρευτεί με την Παπαθωμά

Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Πετράκος: «Με την Θεοφανία δεν...» - Ο πραγματικό λόγος που δεν έχει παντρευτεί με την Παπαθωμά

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, με την σύντροφο του Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και την συνεργασία του με τον Γιώργο Τράγκα.

Ακόμη, έκανε λόγο για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι τους, με τα δύο παιδιά τους, αλλά αποκάλυψε γιαπρώτη φορά τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε με την ηθοποιό, εδώ και τόσο χρόνια που είναι μαζί.

Διαβάστε επίσης: «Αν δύο άντρες υιοθετήσουν ένα παιδί, δεν θα κάνει μελλοντικά καλό στην ανθρωπότητα» - Απασφάλισε ο Γρηγόρης Πετράκος

Ο πραγματικός λόγος που ο Γρηγόρης Πετράκος δεν παντρεύτηκε με την Θεοφανία Παπαθωμά

«Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις», ξεκίνησε λέγοντας ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Δε διαχωρίζω τους ανθρώπους βάσει των προτιμήσεών τους. Δεν είπα να μην υιοθετούν δυο ομοφυλόφιλοι παιδιά. Αν γίνει ένα δημοψήφισμά και αποφασιστεί να τους επιτρέπεται η υιοθεσία, προφανώς θα είμαι σύμφωνος. Η δική μου άποψη βασίζεται σε κάποια κριτήρια», ανέφερε σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφιλους γονείς.

«Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε ομόφυλες οικογένειες να μεγαλώσουν εξαιρετικά γιατί θα τα μεγαλώσουν δυο υπέροχοι άνθρωποι. Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι κάθε πράγμα πρέπει να το βλέπουμε όχι στη μικρή του διάσταση, αλλά να το διογκώσουμε και να το δούμε και στο μέλλον. Ως εικόνα δε με ενοχλεί τίποτα, βλέπω απέναντί μου ανθρώπους», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και προχώρησε στο επόμενο θέμα.