Όσο μεγαλώνει είναι ''φτυστός'' ο πατέρας του - Η νέα φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με το γιο του

Ένας γλύκας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άκης Πετρετζίκης εκτός από ένας πολύ πετυχημένος και αγαπητός σεφ είναι παράλληλα ένας σωστός οκογενειάρχης, ο οποίος δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι των δύο παιδιών, που έχει φέρει στο κόσμο με τη σύζυγο του.

Μπορεί τα προφίλ του στα social media να κατακλύζονται με αναρτήσεις από τη δουλειά του, ωστόσο μερικές φορές δημοσιεύει στιγμές με τα παιδιά του δείχνοντας μας το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει και τα δύο.

Η νέα φωτογραφία με το γιο του Άκη Πετρετζίκη

Την Τρίτη 28/3 μάλιστα ο Άκης δημοσίευσε ένα story με το γιο του, Αχιλλέα ο οποίος όσο περνάει ο καιρός μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως μοιάζει στον πατέρα του, κάτι που ωστόσο μπορεί και να αλλάξει (δείτε εδώ την τρυφερή στιγμή, που ο γιος του τον επισκέφτηκε στη δουλειά).

Γιος - Πετρετζίκη

Η αποκάλυψη του Πετρετζίκη για τη γυναίκα και τα παιδιά του

Ο Άκης Πετρετζίκης, είχε δώσει το παρόν στην κοπή της πίτας του Alpha, οποίος είχε μιλήσει και στις τηλεοπτικές κάμερες για τη ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών πλέον (δείτε εδώ μια υπέροχη φωτογραφία με την κορούλα του).

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Νομίζω, ότι φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές. Λογικά θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Τα επαγγελματικά σπίτι δε μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό και εντάξει, νομίζω ότι είναι λάθος... Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα», είχε πει ο Άκης.