«Εγώ δεν κάνω συμβόλαια! Σε εμάς...» - Οι δηλώσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη 

Θα την δούμε και του χρόνου στην ίδια εκπομπή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ δεν κάνω συμβόλαια! Σε εμάς...» - Οι δηλώσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη 

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και την Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε το πρωί της Τρίτης 28/3 η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική και χαμογελαστή και μίλησε για όλους και για όλα (δείτε εδώ πρόσφατα τι είπε για το διαζύγιό της).

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας άμα θα παραμείνει και του χρόνου στην εκπομπή. Να υπενθυμίσουμε ότι η 2 γυναίκες συνεργάζονται εδώ και 10 χρόνια!

Οι δηλώσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

«Παιδιά, εγώ δεν κάνω συμβόλαια, σε εμάς είναι ο λόγος μας συμβόλαιο. Η καρδιά μου έχει κάθε καλή πρόθεση να είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω είναι αμοιβαίο. Δεν γνωρίζω όσα γράφονται για τις αλλαγές στην εκπομπή, σίγουρα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο σταθμός και η Ελένη φυσικά.

Ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, από την Ελένη Μενεγάκη το έχω μάθει. Έχω δουλέψει και με άλλες πολύ αξιόλογες κυρίες, αλλά ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, το χρωστάω στην Ελένη. Είμαι πολύ χαρούμενη στην εκπομπή που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη στο πλευρό της Ελένης. Κουμπώνουμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε καλά μαζί οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μελλοντικό και σίγουρα όχι ατομικό. Θα ήθελα να είμαι και του χρόνου στην ίδια παρέα».

Μάλιστα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απάντησε και για τα όσα γράφτηκαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα.

«Δεν τα γνωρίζω γιατί είναι δικά τους ζητήματα αυτά επαγγελματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μαζί. Ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι και νομίζω το δίνει πολύ ωραία στην εκπομπή. Από μένα δεν μπορείτε να δείτε κάποιου είδους αμφιβολία, είμαι επαγγελματικά ευτυχισμένη, χαρούμενη».